Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας εχω λαπτοπ Aspire 5920G . Χθες επαιζα μια χαρα και δεν ειχε κανενα προβλημα και το κλινω και σημερα το πρωι που παω να το ανοιξω το λαπτοπ ανοιγη αλλα η οθονη ειναι μαυρη καικε η καρτα γραφικων λετε?

το ερωτημα μου τωρα ειναι μπορει χθες να δουλευε και σημερα να μην ανοιγη χωρις λογο

ευχαριστω πολυ .

Δημοσ.

Μπορεί να μην κάηκε , αλλα να ζεστάθηκε :P Πρέπει να ζεσταθεί μόνιμα για να έρθει στα ίσια του(reflow , look at it on γοογλη). Γύρω στο 70άρι αν πας έξω να σου κάνουνε reflow και πετύχει.

Δημοσ.

τι εννοεις ξερω οτι προβληματα με την θερμοτητα αλλα επαιζε μια χαρα χθες και το εκλεισα εγω. δηλαδη να βγαλω το λαπτοπ εξω να παρει αερα?

Δημοσ.

καταλαβες τι ενοω :) και που θα τον βρω τετιο τεχνικο εγω βλεπω να τα βαζουν στον φουρνο

Δημοσ.

φιλε μου να εχεις λαπτοπ συμφωνω με το παιδι παραπανω μονο σε τεχνικο θα κανεις δουλεια γιατι στα λαπτοπ και το προβλημα να ξερεις δεν μπορεις να τα πειραξεις, να τους βαλεις χερι, να τα φτιαξεις τελος παντων τοσο ευκολα οπως ενα σταθερο PC...Αρα μονο σε τεχνικο...

Δημοσ.

ξερετε κανα αξιοπιστο μαγαζι στην θεσσαλονικη? να το δει γιατι εδω γυρω μιλησα δν μπορεσαν.

Δημοσ.

όταν λες μαύρη οθόνη.....με εναν φακό μπορείς να διακρίνεις αμυδρά εικόνες απο την οθόνη σου?αν ναι αλλάζεις το inverter .... αν δεν βλέπεις τίποτα πάρε άλλο και οχι acer :mrgreen:

Δημοσ.

όταν λες μαύρη οθόνη.....με εναν φακό μπορείς να διακρίνεις αμυδρά εικόνες απο την οθόνη σου?αν ναι αλλάζεις το inverter .... αν δεν βλέπεις τίποτα πάρε άλλο και οχι acer :mrgreen:

φιλε για να μην ανοιγο αλλο θεμα τι εννοεις επιδη εχω μια οθονη που καθε φορα κανει ενα ηχο και κληνει αλλα βλεπω μεσα οπως ειπες με το φως και αμα την αναβοσβησω 5-10 φορες σταθεροποιητε και παιζει κανονικα τι πρπει να κανω δηλαδη?

Δημοσ.

Η κάρτα του συγκεκριμένου laptop (8600m gt) είναι προβληματική. Μετα απο 3-4 χρόνια συνήθως χαλάει. Μπορείς να την φυσηξεις με ένα σεσουαρ για τα μαλλιά για 1-2 λεπτά και συνήθως λειτουργεί, αλλα όχι για πάντα, κάποια στιγμή θα σου ξαναεμφανισει το πρόβλημα. Σίγουρη λύση είναι να την αντικαταστησεις με μια της ati που να είναι mxm-ii type. Η 3470 είναι συμβατή. Νομίζω και οι 3650-4650.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

μρ.τοκις φιλε 7 χρονια εχω το PC και ειναι στα φυλλ δλδ 70 κελσιου και ηταν παντα και δεν μ εδιχνε κανα προβλημα εκτος π εκλινε και τωρα βγηκε αυτο χωρις να εδιχνε τιποτα τελοσ παντων που θα βρω αυτην την καρτουλα π λες? και δν ξερω πια ειναι συμβατη γιατι δεν λεει τιποτα στα σπεκσ του σιτε για το λαπτοπ αμα μπορεσεις στηλε μου ενα πμ .

δεν εχει ρισκο να καει ολοκληροτικα με το σπιστολακι?

Δημοσ.

φιλε για να μην ανοιγο αλλο θεμα τι εννοεις επιδη εχω μια οθονη που καθε φορα κανει ενα ηχο και κληνει αλλα βλεπω μεσα οπως ειπες με το φως και αμα την αναβοσβησω 5-10 φορες σταθεροποιητε και παιζει κανονικα τι πρπει να κανω δηλαδη?

Αλλάζεις τον inverter της οθόνης. Άνοιξε τη, εντόπισε τον inverter (αν δε ξέρεις κατέβασε το service manual), βρες τα ελαττωματικά στοιχεία (συνήθως φουσκωμένοι πυκνωτές) & αντικατέστησε τα. Αλλιώς άλλαξε όλη τη πλακέτα του inverter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...