kurillakoc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 καλημερα σας εχω λαπτοπ Aspire 5920G . Χθες επαιζα μια χαρα και δεν ειχε κανενα προβλημα και το κλινω και σημερα το πρωι που παω να το ανοιξω το λαπτοπ ανοιγη αλλα η οθονη ειναι μαυρη καικε η καρτα γραφικων λετε? το ερωτημα μου τωρα ειναι μπορει χθες να δουλευε και σημερα να μην ανοιγη χωρις λογο ευχαριστω πολυ .
rounsmith Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μπορεί να μην κάηκε , αλλα να ζεστάθηκε Πρέπει να ζεσταθεί μόνιμα για να έρθει στα ίσια του(reflow , look at it on γοογλη). Γύρω στο 70άρι αν πας έξω να σου κάνουνε reflow και πετύχει.
kurillakoc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 τι εννοεις ξερω οτι προβληματα με την θερμοτητα αλλα επαιζε μια χαρα χθες και το εκλεισα εγω. δηλαδη να βγαλω το λαπτοπ εξω να παρει αερα?
rounsmith Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Να το βγάλεις να πάρει αέρα? Τι γκόμενα είναι? Αυτό έχει πάθει ζημιά τώρα , πρέπει να το πας σε τεχνικό.
kurillakoc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 καταλαβες τι ενοω και που θα τον βρω τετιο τεχνικο εγω βλεπω να τα βαζουν στον φουρνο
rounsmith Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Πηγαίνε το σε μαγαζί της γειτονιάς σου να το φτιάξουνε (μαγαζί που φτιάχνει υπολογιστές κλπ).
LOVExVOTKA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 φιλε μου να εχεις λαπτοπ συμφωνω με το παιδι παραπανω μονο σε τεχνικο θα κανεις δουλεια γιατι στα λαπτοπ και το προβλημα να ξερεις δεν μπορεις να τα πειραξεις, να τους βαλεις χερι, να τα φτιαξεις τελος παντων τοσο ευκολα οπως ενα σταθερο PC...Αρα μονο σε τεχνικο...
kurillakoc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ξερετε κανα αξιοπιστο μαγαζι στην θεσσαλονικη? να το δει γιατι εδω γυρω μιλησα δν μπορεσαν.
fotis 65 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 όταν λες μαύρη οθόνη.....με εναν φακό μπορείς να διακρίνεις αμυδρά εικόνες απο την οθόνη σου?αν ναι αλλάζεις το inverter .... αν δεν βλέπεις τίποτα πάρε άλλο και οχι acer
kurillakoc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 σκοταδι 7 χρονια εχω το laptop μου ε ρε τωρα βρηκε να μας αφηση
8anos94 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 όταν λες μαύρη οθόνη.....με εναν φακό μπορείς να διακρίνεις αμυδρά εικόνες απο την οθόνη σου?αν ναι αλλάζεις το inverter .... αν δεν βλέπεις τίποτα πάρε άλλο και οχι acer φιλε για να μην ανοιγο αλλο θεμα τι εννοεις επιδη εχω μια οθονη που καθε φορα κανει ενα ηχο και κληνει αλλα βλεπω μεσα οπως ειπες με το φως και αμα την αναβοσβησω 5-10 φορες σταθεροποιητε και παιζει κανονικα τι πρπει να κανω δηλαδη?
Mr.TokiiS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Η κάρτα του συγκεκριμένου laptop (8600m gt) είναι προβληματική. Μετα απο 3-4 χρόνια συνήθως χαλάει. Μπορείς να την φυσηξεις με ένα σεσουαρ για τα μαλλιά για 1-2 λεπτά και συνήθως λειτουργεί, αλλα όχι για πάντα, κάποια στιγμή θα σου ξαναεμφανισει το πρόβλημα. Σίγουρη λύση είναι να την αντικαταστησεις με μια της ati που να είναι mxm-ii type. Η 3470 είναι συμβατή. Νομίζω και οι 3650-4650. Sent from my iPhone using Insomnia
kurillakoc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 μρ.τοκις φιλε 7 χρονια εχω το PC και ειναι στα φυλλ δλδ 70 κελσιου και ηταν παντα και δεν μ εδιχνε κανα προβλημα εκτος π εκλινε και τωρα βγηκε αυτο χωρις να εδιχνε τιποτα τελοσ παντων που θα βρω αυτην την καρτουλα π λες? και δν ξερω πια ειναι συμβατη γιατι δεν λεει τιποτα στα σπεκσ του σιτε για το λαπτοπ αμα μπορεσεις στηλε μου ενα πμ . δεν εχει ρισκο να καει ολοκληροτικα με το σπιστολακι?
άδικος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 φιλε για να μην ανοιγο αλλο θεμα τι εννοεις επιδη εχω μια οθονη που καθε φορα κανει ενα ηχο και κληνει αλλα βλεπω μεσα οπως ειπες με το φως και αμα την αναβοσβησω 5-10 φορες σταθεροποιητε και παιζει κανονικα τι πρπει να κανω δηλαδη? Αλλάζεις τον inverter της οθόνης. Άνοιξε τη, εντόπισε τον inverter (αν δε ξέρεις κατέβασε το service manual), βρες τα ελαττωματικά στοιχεία (συνήθως φουσκωμένοι πυκνωτές) & αντικατέστησε τα. Αλλιώς άλλαξε όλη τη πλακέτα του inverter.
kurillakoc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 εμμμ και πως ξερεις οτι εχει προβλημα αυτο ? και οχι η καρτα γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα