Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Λοιπόν ψάχνω ένα συγκεκριμένο βίντεο από την κωμική σειρά σκερτσάκια του Ant1.. Επειδή η σειρά είναι ακριβώς ίδια με αυτή του Alpha "σφηνάκια" μπορεί να είναι είτε από κει. . (έχω ψάξει και στο comedylab.gr και σε youtube πολλές φορές)

Όσον αφορά το βίντεο μεταφερόμαστε σε ένα γραφείο όπου δουλεύουν κάποια άτομα σε τηλεφωνικό κέντρο και όλοι όταν σηκώνουν το τηλέφωνο είναι στα π@πάρια τους..Άλλοι βαριούνται άλλος ξύνεται, άλλη λιμάρει τα νύχια της κτπ. Όταν οι πελάτες κάνουν παράπονα και ζητούν το όνομα τους όλοι λένε ένα ίδιο όνομα .. πχ

-"Πως με λένε? Παπαδόπουλο με λένε.. γιατί τι θα μου κάνεις?"

στην συνέχεια βγαίνει η διευθύντρια η οποία ψάχνει τον π.χ. "παπαδόπουλο" αλλά ένα τέτοιο όνομα δεν υπάρχει.. :Ρ

εάν κάποιος έχει ιδέα που μπορεί να το βρω let me know..

ευχαριστωωωώ

:)

Δημοσ.

Κι εγώ το θυμόμουν για Ηλιόπουλος αλλά έψαξα και δεν το βρήκα. Το έχω δει στην τηλεόραση πάνω από 3 φορές αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να το βρω στο ίντερνετ. Και κάτι παίζει με τα βίντεο στο Youtube γιατί με το comedylab.gr έχουν αλλάξει όλους τους τίτλους.

Δημοσ.

ναι πρέπει να τα έχουν βάλει σχεδόν όλα απλά με την ετικέτα comedylab.gr και να μην μπορούμε να πετύχουμε κάποιο συγκεκριμένο τίτλο...

anyway θα ψάξω κι άλλο γιατί το χρειάζομαι.. :) thanks πάντως..

όποιος βρει κάτι πείτε μου

ευχαριστώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...