Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αφού λοιπόν κάνει το σύστημά σου να ανταποκρίνεται γενικά καλύτερα τότε δεν προσφέρει μόνο γρηγορότερο μπουτάρισμα. Τεσπα είναι epic fail η ιδέα της υδρόψυξης (και μάλιστα της συγκεκριμένης που υστερέι σε σχέση με αρκετές αερόψυκτρες) σε βάρος του ssd.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 και ο λογος να γελασεις ?οθονη κλασσικα http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=41879 αν το θεμα σου ειναι η καρτα μπορει να παρει αυτη http://www.skroutz.gr/s/1945022/Palit-GeForce-GTX-670-2GB.html τοτες... Γιατί αυτό το "τίποτα" αν εξαιρέσεις την κάρτα γραφικών που δεν την χρειάζομαι,κ το κουτί,το έχω μπροστά μου βρε κουτουτσικε και ξέρω τι μπορεί να κάνει ακριβώς κ σε τι χρόνους.. και μάλιστα το σπίτι μου είναι ανοικτό για όποιον θέλει να το δει και αυτός..
The-Doctor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αφού λοιπόν κάνει το σύστημά σου να ανταποκρίνεται γενικά καλύτερα τότε δεν προσφέρει μόνο γρηγορότερο μπουτάρισμα. Τεσπα είναι epic fail η ιδέα της υδρόψυξης (και μάλιστα της συγκεκριμένης που υστερέι σε σχέση με αρκετές αερόψυκτρες) σε βάρος του ssd. Δηλαδη πιστευεις πως με αυτην ειναι καλυμενος; http://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=21600&cat=7
pano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Φίλε whocares τα έχεις δουλέψει όλα αυτά τα προγράμματα της Adobe Master Suite ; Υ.Γ Και για να μην παρεξηγηθώ,γιατί διακρίνω πάλι μια τάση για ξεκατίνιασμα και σ'αυτό το θέμα,η ερώτησή μου δεν είναι ούτε ειρωνική ούτε αλληγορική ούτε τίποτα άλλο ''παράξενο''.
whocares Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Φίλε whocares τα έχεις δουλέψει όλα αυτά τα προγράμματα της Adobe Master Suite ; Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς εμένα φίλε pano, η απάντηση είναι όλα όχι δε τα έχω δουλέψει καθώς δεν σχετίζονται άμεσα με το επάγγελμα μου. Υ.Γ Και για να μην παρεξηγηθώ,γιατί διακρίνω πάλι μια τάση για ξεκατίνιασμα και σ'αυτό το θέμα,η ερώτησή μου δεν είναι ούτε ειρωνική ούτε αλληγορική ούτε τίποτα άλλο ''παράξενο''. Φίλε pano δεν παρεξηγώ εξάλλου έχω παρατηρήσει τον τρόπο γραφής σου
ασδς Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μονο να γελάσω μπορώ... Any Way σου εύχομαι να μην εκτεθείς.. κ μήπως ξέχασες ένα μόνιτορ ? Εγώ δεν μπορώ να προτείνω από μαγαζιά που έχουν αμφισβητηθεί και δεν έχουν δώσει καμιά απάντηση.. είναι θέμα αρχών' date='και ούτε Z77 Gigabyte όταν έχω 2 άτομα που τα πουλάνε μόλις τ'αγορασαν..[/quote'] Μαγαζιά που έχουν αμφισβητηθει??? Τι εννοεις?? Δεν ειναι καλό καταστήμα???
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Το "αμφισβητηθεί" δεν σημαίνει κριτική .. το καλό η το κακό που ρωτάς είναι κριτική. Αλλά επειδή είμαστε εκτός τοπικ περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ για τα ερωτήματα σου.> http://www.insomnia.gr/topic/447675-mrsmithgr-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CE%BD%CF%83%CE%BF%CE%BC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/page__p__4768448__fromsearch__1#entry4768448 η ρώτα κάποιον που να έχει εμπειρία .. εγώ δεν έχω.
pano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς εμένα φίλε pano, η απάντηση είναι όλα όχι δε τα έχω δουλέψει καθώς δεν σχετίζονται άμεσα με το επάγγελμα μου. Επειδή εγώ είμαι άσχετος από αυτά τα προγράμματα και είδα ότι ρώτησες συγκεκριμένα πράγματα έλεγα μήπως τα έχεις δουλέψει και ήξερες να μου/μας πείς πως ''στήνετε'' ένα τέτοιο μηχάνημα,γιατί έφαγα κάτι ώρες στο forum της adobe και άκρη δεν πολυέβγαλα(σιγά κιόλας μην έβγαζα με 3-4 ώρες διαβάσματος). Eκείνο που δεν λέω να καταλάβω με τίποτα είναι κυρίως το ''στήσιμο'' των δίσκων και κατ'επέκταση του λειτουργικού και των προγραμμάτων πάνω σ'αυτούς(αριθμό δίσκων,ορισμός scratch disk,τι σόι raid, κ.τ.λ). Υ.Γ Συγνώμη από τον ts για το off topic,και ελπίζω να γίνει μια ΄΄χαλαρή΄΄ και εποικοδομητική κουβέντα χωρίς μαλλιοτραβήγματα,ούτως ώστε και ο ts να βοηθηθεί και εμείς που έχουμε μαύρα μεσάνυχτα από τον εν λόγω τομέα να μάθουμε κάτι.
whocares Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Θα σου πω κάτι πολύ γενικό καθώς αυτά τα 2 προγράμματα για να τα δουλέψει κάποιος, πρέπει να έχουν σχέση με το επάγγελμά του ή να θέλει αυτός να τα μάθει απο εμπειρία και μόνο (το τελευταίο σημαίνει βίτσιο κατά την γνώμη μου ). Προσωπικά δε τα έχω δουλέψει, αλλά τα έχω δει να δουλεύουν σε υπολογιστή γνωστού. Καταρχήν το να παίζει games και ταυτόχρονα να θέλει κάποια προγράμματα σε επαγγελματικό επίπεδο σαν τα παραπάνω, είναι πράγματα αντιφατικά. Κάρτες που έχουν φτιαχτεί για τον λόγο του επαγγέλματός του είναι "σάπιες" στο θέμα gaming. Για παράδειγμα το SpeedGrade αν δεις τι προτείνει η Adobe (recommended) θα πεις μα καλά εκεί συνήθως βάζουν τα minimum. Τι ζητάνε εδώ; Intel® Core™ i7 processor with 64-bit support Microsoft® Windows® 7 with Service Pack 1 (64 bit) 4GB of RAM (8GB recommended) 1GB of available hard-disk space for installation 1680x1050 display required; 1920x1080 display and second professionally calibrated viewing display recommended OpenGL 2.0–capable system Dedicated GPU card with at least 1GB VRAM (NVIDIA Quadro 4000, 5000, or 6000 recommended) DVD-ROM drive for installation from DVD media QuickTime 7.6.6 software required for QuickTime features Optional: Tangent CP200 family or Tangent Wave control surface Optional: For SDI output, NVIDIA Quadro SDI Output card Για το θέμα δίσκων που ρώτησες δεν έχω ιδέα για ρυθμίσεις πάντως τέτοια pc καλό είναι να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ssd. Ο λόγος που έθεσα τα ερωτήματα πιο πάνω γι' αυτά τα προγράμματα είναι α) Ρουφάνε τον επεξεργαστή β) Θέλουν μνήμη γ) Θέλουν την κάρτα τους Αν τα χρησιμοποιεί επαγγελματικά θα πρέπει να πάει σε i7 και να ξεχάσει τα games στο pc της δουλειάς του (εκτός αν τα παιχνίδια που εννοεί είναι τίποτα flash games και όχι crysis για παράδειγμα). Επίσης μία οθόνη με πολλές ίντσες και μεγάλη ανάλυση είναι must buy. Οπότε ας ξεκαθαρίσει ο φίλος τι ακριβώς χρησιμοποιεί και τι όχι και ανάλογα πράττουμε. Πάντως το να παίζουν συνθέσεις χωρίς να ξέρουμε καλά καλά τι θέλει, είναι λίγο άκυρο κατά την ταπεινή μου άποψη. Αν δεν χρησιμοποιεί τα 2 παραπάνω προγράμματα, μπορεί να πάει και σε i5.
pano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Φίλε whocares ευχαριστώ για την απάντηση,και όσο για τα βίτσια,επειδή δεν σε κόβω και πολύ νιάτο,όπως θα γνωρίζεις/σεις όσο μεγαλώνεις τόσα περισσότερα βγάζεις
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Επειδή εγώ είμαι άσχετος από αυτά τα προγράμματα και είδα ότι ρώτησες συγκεκριμένα πράγματα έλεγα μήπως τα έχεις δουλέψει και ήξερες να μου/μας πείς πως ''στήνετε'' ένα τέτοιο μηχάνημα,γιατί έφαγα κάτι ώρες στο forum της adobe και άκρη δεν πολυέβγαλα(σιγά κιόλας μην έβγαζα με 3-4 ώρες διαβάσματος). Eκείνο που δεν λέω να καταλάβω με τίποτα είναι κυρίως το ''στήσιμο'' των δίσκων και κατ'επέκταση του λειτουργικού και των προγραμμάτων πάνω σ'αυτούς(αριθμό δίσκων,ορισμός scratch disk,τι σόι raid, κ.τ.λ). Υ.Γ Συγνώμη από τον ts για το off topic,και ελπίζω να γίνει μια ΄΄χαλαρή΄΄ και εποικοδομητική κουβέντα χωρίς μαλλιοτραβήγματα,ούτως ώστε και ο ts να βοηθηθεί και εμείς που έχουμε μαύρα μεσάνυχτα από τον εν λόγω τομέα να μάθουμε κάτι. Καλό θα ήταν αν προορίζεις το μηχάνημα για την σουίτα της adobe 1)Κάρτα γραφικών της nvidia για hardware accelaration με cuda(η η λύση με τις quattro) 2)Πολυπύρηνος cpu intel i7 2600,2700,3770 όπου μπορεί η τσέπη σου για τους φυσικούς cpu και το Hyper-Threading 3)4 δίσκους για raid(0,1)10. Ασφάλεια και ταχύτητα 4)Ήσυχα και ποιοτικά κουτί,τροφοδοτικό 6)8-16gb ram ξαναβάζω ένα παράδειγμα
pano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Eυχαριστώ φίλε TEOKOS(ούτε ο topic starter να ήμουνα ),μια μικρή διευκρίνηση θα ήθελα ,στην πρώτη σύνθεση π.χ,εκεί που λέει OS+ 3X1TB,εννοεί ότι το λειτουργικό θέλει δικό του δίσκο,δηλαδή 4 σύνολο; Υ.Γ Άστο τώρα είδα καλά το 3.''4 δίσκους για raid(0,1)10. Ασφάλεια και ταχύτητα''
ocJToss Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Για τη δουλειά μου τα χρησιμοποιώ τα προγράμματα αυτά. Για να βοηθήσω, συνήθως στο pc μου τρέχουν παράλληλα photoshop, dreamweaver, sql manager & άλλα 5-6 διάφορα προγράμματα. Μ ενδιαφέρει η ταχύτητα και να μη τρώει σκαλώματα λόγω μνήμης. ΥΓ: Για το gaming δεν τρέχει και τίποτα. Είναι οι 2-3 ώρες diablo 1 φορά την εβδομάδα
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Κατέβα τότε σε μια 560Ti να μην δώσεις ένα σκασμό χρήματα και ανέβα στα 16 ram.Αν ξέρεις να διαχειριστής - εκμεταλλευτείς και το raid σκέψου και αυτό το ενδεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα