forest64 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα και πάλι παιδιά! Μετά απο τις προτάσεις σας και περαιτέρω ερευνα κατέληξα σε 4 ultrabooks με παρόμοια χαρακτηριστικά και θα ήθελα τη βοήθεια σας για την τελική μου επιλογή- με βάση την αξιοπιστία αλλα και το value for money.. Samsung NP530U3B-A01GR LinkAsus Zenbook UX21E-KX004V LinkSamsung NP900X3A-B01 και HP Folio 13-1000en - Ultrabook. Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας.
paoad Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Γεια σου φίλε.. Εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξεις ανάμεσα στο Asus zenbook και το το Samsung με το διπλό δίσκο (αν βέβαια ισχύει όντως ότι ο 16gb είναι ssd) γιατί δεν το πολυκαταλαβαίνω αυτό απ τα χαρακτηριστικά του...
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εγω προσφατα πηρα στην κοπελα μου το ASUS... κυριως λόγο του ότι ήταν το μονο που έβρισκα σε εκεινη την φαση με ssd ... μεχρι στιγμής ειναι και ειμια πολυ ευχαριστημένος απο το μηχανακι.... πεταει.... Για εμενα παντως μονο ή υπαρξη ssd, το μεταλλικό σασί και το ότι ειναι 11αρι με ότι συνεπαγεται αυτό στη φορητότητα και την κατανάλωση θα το προτιμούσα το asus απο τα αλλα...
forest64 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλημέρα παιδιά, ανέβασα νωρίτερα λάθος λινκ για τον asus. Εννοούσα τον 13αριasus Αλήθεια φίλε, έχεις παρατηρήσει μήπως πόση ώρα αυτονομίας έχει το μηχάνημα?
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Γυρω στις 5 με 5μιση ωρες στο battery profile με εντονη ομως χρηση internet! Το 11αρι παντα.
forest64 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 συνεπώς το 13αρι με το ζόρι 4-4.5 ωρίτσες.. κακά μαντάτα αυτά.. έχω ακούσει οτι ο folio, τις 7 ώρες τις έχει.. με βλέπω να θυσιάζω την πολυτέλεια μιας καλής οθόνης και να καταλήγω στον HP τελικά. βέβαια, αν κάνω υπομονη λίγο ακόμα... envy
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 To 13αρι έχει αρκετα μεγαλυτερη μπαταριά οποτε το πιο πιθανο το κόβω να έχει ίδια αν όχι καλυτερη αυτονομια απο το 11αρι....
paoad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Review HP Folio 13-2000 Το μηχάνημα έχει την καλύτερη σχέση απόδοσης-τιμής της αγοράς. 2 μόνο αρνητικά ψιλά γράμματα για εμένα- 1)glossy οθόνη και 2)δεν έχει έξοδο vga (για σύνδεση με προτζέκτορα για παρουσιάσεις κτλ). Αν δεν είχα να κακό προηγούμενο με τα hp θα σου πρότεινα να το πάρεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. To Zenbook (13άρη) είναι λίγο καλύτερο (καλύτερη οθόνη και καλύτερο σασί) αλλά υστερεί λίγο στην απόδοση της μπαταρίας σε σύγκριση με το Folio και έχει έξοδο mini hdmi. Επίσης το Folio έχει μόνο 12μήνες εργοστασιακή εγγύηση ενώ το asus 24. H επιλογή δική σου!
forest64 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 με βλέπω να παίρνω τον asus... του χρόνου θα είμαι για μεταπτυχιακό Ολλανδία και η πιθανότητα να χρειαστώ αυτή την έξοδο για τον προτζέκτορα είναι ορατή. + καλύτερη οθόνη σημαίνει λιγότερο πονεμένα μάτια στο τέλος της μέρας. επίσης, το laptop που έχω τώρα είναι επίσης HP και με λύπη διαβάζω πως το ανεμιστηράκι συνεχίζει να εξομοιώνει τον ήχο του ελικοπτέρου σε απογείωση όταν υπερφορτώνεται.. αν βρεις εξισου ενδελεχή κριτική για τον asus στείλε, thanks!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Για δες και αυτό, προσωπικά το θεωρώ πανέμορφο και το μόνο με Glass covered οθόνη όπως τα MacBook Pro http://www.dell.com/html/global/xps13/xps-13-ultrabook.html?c=us&l=en&s=dhs
forest64 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εξαιρετικός και ο Dell. Αλλά τελικά υπέκυψα στο ότι ο folio. είναι 450 ευρώ φθηνότερος και από τον asus και από τον dell. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!
jtheogr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Το dell & Asus zenbook είναι πολύ καλά, στα + η εγγύηση της Dell, το folio είναι πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει. Αν ψάχνεσαι ακόμα δές και αυτό HP Envy φοράει απο του τελευταίους επεξεργαστές της intel (ivybridge) και σχετικά καλή κάρτα γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα