Orpheas1992 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μόλις παρέλαβα ένα νέο τούμπανο pc και το άνοιξα για πρώτη φορά. Αφού εγκατέστησα τα windows 7 και όλα έδειχναν μια χαρά ξαφνικά σταμάτησε να διαβάζει τον ssd...Δηλαδή τον ανοίγω και είναι σαν να τον ανοίγω για πρώτη φορά. Βάζω πάλι το cd των windows 7 για νέα εγκατάσταση αλλά όταν φτάνω στην επιλογή δίσκου δεν υπάρχει τιποτα!Δεν βλέπει καν τον ssd......!! Το PC αποτελείται από τα παρακάτω: Asus p8z77v-lx Intel i7 3770 16GB RAM Kingston Intel ssd 120gb 520 series Corsair HX650W Τι μπορεί να φταίει?Παρακαλώ πείτε καμμια ιδέα γιατί έχω απογοητευτεί...
sarakinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δοκίμασε τον δίσκο σε άλλο μηχάνημα αν και νομίζω mobo είναι .... Μην μου λες τέτοια περιμένω και εγώ καινούρια σύνθεση....
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ε ναι αυτο θα εκανα αλλα δεν ειναι ευκολο τωρα...Για αυτο ρωταω για καμμια αλλη ιδεα.τον αλλαξα και θυρα sata αλλα τιποτα.και ειναι κουφο γιατι μιλαμε για διαστημα μιας ωρας...τον διαβαζε μια χαρα εγκατεστησε windows μια χαρα και τωρα αφαντος ο ssd...!! πολυ πικρα σου λεω...
Neo106 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αν υπαρχει αλλος δισκος βγαλτον και δοκιμασε να κουμπωσεις μονο τον SSD. Αν παλι δεν τον βλεπει βαλτον σε καποιο αλλο sata slot και δες. Τελος κανε ενα clear cmos κι αν υπαρχει νεοτερο bios, περασε το.
boorbool Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καταρχάς τα windows ειναι αφθεντικά? Αν δεν είναι δοκίμασε να κατεβάσεις άλλα απο αλλού και παίρνατα σε cd!! και κσαναπροσπάθισε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα