xaralas Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Παιζει κανενας να μας πει εντυπωσεις; Το βρισκω μιση τιμη στο code4game και το σκεφτομαι..
dartmed Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Παιζει κανενας να μας πει εντυπωσεις; Το βρισκω μιση τιμη στο code4game και το σκεφτομαι.. https://www.youtube.com/watch?v=JZz_KKGpgfk
zeniath Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Παιζει κανενας να μας πει εντυπωσεις; Το βρισκω μιση τιμη στο code4game και το σκεφτομαι.. Μάπα φαίνεται ότι είναι οπότε μη μπεις καν στην διαδικασία
xaralas Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δεν με προλαβες Το κατεβαζω τωρα, εντυπωσεις απο βδομαδα!
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 παίζει κανείς σας; Θέλω να ρωτήσω,αν παίζει ρόλο ποιον χαρακτήρα θα φτιάξεις..Γιατί έφτιαξα έναν human survivalist (κάπως έτσι νομίζω),αλλά δεν θέλω όλη την ώρα να είμαι με ένα sniper..Θα μπορώ να πάρω άλλα όπλα; μια καραμπίνα ξεκλείδωσα απότι είδα από το πρώτο quest..
nikolaos91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τωρα που ειναι το παιχνιδι free to play το δοκιμασα και μπορω να πω τα παρακατω. Το παιχνιδι ειναι γενικα μετριο. εχει level cap 5000 το movement μου θυμιζει πολυ warz αλλα αυτο που μου αρεσει παρα πολυ και τα παιζω με φιλους ειναι τα world events που μπορει να παρει μερος οποιος θελει χωρις να μπεις σε party και τα σχετικα απο αυτα τα events μπορεις να παρεις πολυ καλα οπλα και τα σχετικα και επισης παρα πολυ XP για παραδειγμα απο ενα event μπορεις να παρεις εως και τρια level. Παμε τωρα και λιγο στα αρνιτικα το παιχνιδι εχει main missions,side missions και episode missions μετα απο λιγο η αποστολες επαναλαμβανονται και κατανταει πολυ κουραστικο και με τις αποστολες αυτες δεν μπορεις να κανεις καλο level up. αν εισαι τελειος free user εχεις καποιους περιορισμους οπως, εχεις οριο 50 key codes και ως αποτελεσμα δεν μπορεις να αγορασεις το τ3 lockbox το οποιο κοστιζει 65 key codes και σε σχεση με τα αλλα εχει καλητερο loot επισης τα lockbox εχουν random loot και επισης αλλο ενα μειονεκτιμα ειναι οτι εχεις περιορισμενα loadouts και τελευταιο ειναι οτι εχεις μικρο inventory.Σε γενικες γραμμες ολα τα παραπανω δεν ειναι και παρα πολυ σοβαρα μειονεκτιματα για να προχωρήσεις στο παιχνιδι. Οποιος θελει να μην εχει αυτους τους περιορισμους θα πρεπει να αγωρασει το παιχνιδι η να βρει το παιχνιδι σε steam gift και να περασει το κωδικο στον λογαριασμο του. Επισης το παιχνιδι εχει PVP αλλα ολοι παιζουν με sniper kai grenade launchers και μετα απο λιγο γινετε πολυ κουραστικο αυτα απο εμενα οσοι θελετε να παιξουμε καντε με add nikolaos91
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 F2P παιχνίδι και να 'ναι της προκοπής, δύσκολο έως απίθανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα