Orpheas1992 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αν και το βλέπω χλωμό, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο router σε νέο pc και να συνδεθώ στο ιντερνετ χωρίς να έχω το cd του...?? Ή μπορώ να βρώ κάποιο λογισμικό που να με βοηθήσει?
marios32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τον κωδικό του θα χρειαστείς μόνο που είναι fixed και δεν αλλάζει. Ο οποίος αναγράφετε πάνω στο cd νομίζω, σε ένα αυτοκόλλητο.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Αν και το βλέπω χλωμό, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο router σε νέο pc και να συνδεθώ στο ιντερνετ χωρίς να έχω το cd του...?? Ή μπορώ να βρώ κάποιο λογισμικό που να με βοηθήσει? το cd των ρουτερ δεν χρειαζεται.το cd στην ουσια κανει την διαδικασια του να βαλεις το Username και το password πιο ευκολα(υποτιθεται).πιο αυτοματοποιημενα.οποτε εσυ απλα πρεπει να ανοιξεις καποιον browser να βαλεις την ip για το ρουτερ για να πας στο μενου του ρουτερ και μετα απλα εκειμεσα πρεπει να βαλεις username /password συνδεσης και Pppoe/llc Με vpi 8 vci 35. και θα εισαι ετοιμος.αν εχει και wireless απλα φτιαχνεις και το wireless Μετα. Τον κωδικό του θα χρειαστείς μόνο που είναι fixed και δεν αλλάζει. Ο οποίος αναγράφετε πάνω στο cd νομίζω, σε ένα αυτοκόλλητο. αν εννοεις Username kai password για να μπει στο ρουτερ θα το βρει στο manual η σε αυτοκολλητο κατω απο το ρουτερ παρα στο cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα