Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω wind εδω και ενα μηνα.ενω τα 5 πρωτα λεπτα της λειτουργιας του ρουτερ οι σελιδες ανοιγουν,μετα τα 5 περιπου λεπτα δεν ανοιγει τιποτα(εχω δοκιμασει ολους τους browser).Το τορρεντ ομως συνεχιζει και κατεβαζει(πως γινεται αυτο?).ετσι πρεπει καθε φορα να κανω ρεσταρτ το ρουτερ για να εχω 5 λεπτα σερφαρισμα.οι τεχνικοι στην wind εχουν ελεγξει την γραμμη και δεν βρηκαν τιποτα.εχω 3 λαπτοπ στο σπιτι και ολα εχουν το ιδιο προβλημα αρα δεν ειναι προβλημα υπολογιστη σιγουρα.εχω windows 7.πως γινεται να κατεβαζει τορρεντ αλλα να μην σερφαρει?

Δημοσ.

Θα έχεις μάλλον απεριόριστο το όριο αποστολής στα torrents και έτσι "μπουκώνει" η γραμμή σου. Κλείσε τελείως το πρόγραμμα που έχεις για τα torrents, κάνε πάλι και ένα reset το router για καλό και για κακό, και ξανακοίτα την γραμμή σου αν δουλεύει κανονικά.

Αν ναι βρήκες τον ένοχο...

Δημοσ.

Θα έχεις μάλλον απεριόριστο το όριο αποστολής στα torrents και έτσι "μπουκώνει" η γραμμή σου. Κλείσε τελείως το πρόγραμμα που έχεις για τα torrents, κάνε πάλι και ένα reset το router για καλό και για κακό, και ξανακοίτα την γραμμή σου αν δουλεύει κανονικά.

Αν ναι βρήκες τον ένοχο...

το δοκιμασα δεν φταει αυτο.αφου εχω και αλλα λαπτοπ στο σπιτι χωρις τορρεντ και συμβαινει το ιδιο.τα δνς τα εχω σωστα(μου τα ειπαν οι τεχνικοι της wind)
Δημοσ.

Και, αν δεν δουλέψει και αυτό που σου προτείνει ο @androu, δοκίμασε με ένα άλλο router.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασες μέσω command prompt να δεις τα pings;

Δημοσ.

Και, αν δεν δουλέψει και αυτό που σου προτείνει ο @androu, δοκίμασε με ένα άλλο router.

εχω δοκιμασει σε 2 ρουτερ,δεν αλλαξε τιποτα.ειπαν στην wind οτι θα γινει συνδιαστικη επισκεψη οτε και wind για να ελεγξουν ξανα την γραμμη.δεν καταλαβαινω ομως πως τα τορρεντς συνεχιζουν και κατεβαινουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εχω δοκιμασει σε 2 ρουτερ,δεν αλλαξε τιποτα.ειπαν στην wind οτι θα γινει συνδιαστικη επισκεψη οτε και wind για να ελεγξουν ξανα την γραμμη.δεν καταλαβαινω ομως πως τα τορρεντς συνεχιζουν και κατεβαινουν.

Συνεχίζουν με την ίδια ταχύτητα ή με το πολύ 5 ΚΒ/s;Το λέω γιατί ούτως ή άλλως όταν ανοίγεις τα torrents "δείχνει" να ανεβοκατεβάζει με 1-5 ΚΒ/s.

Δημοσ.

Συνεχίζουν με την ίδια ταχύτητα ή με το πολύ 5 ΚΒ/s;Το λέω γιατί ούτως ή άλλως όταν ανοίγεις τα torrents "δείχνει" να ανεβοκατεβάζει με 1-5 ΚΒ/s.

οχι παει κανονικα με μεγαλες ταχυτητες.ολα τα firewall ειναι κλειστα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το δοκιμασα δεν φταει αυτο.αφου εχω και αλλα λαπτοπ στο σπιτι χωρις τορρεντ και συμβαινει το ιδιο.τα δνς τα εχω σωστα(μου τα ειπαν οι τεχνικοι της wind)

δεν έχει σημασία αυτό, αν έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή που τρέχει το τόρρεντ, και τρέχει εκείνη την ώρα, ακόμη και οι άλλοι υπολογιστές θα κολλάνε στο ιντερνετ. Δοκίμασες να κλείσεις εντελώς το πρόγραμμα του τορρεντ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...