Προς το περιεχόμενο

Transformers: Fall of Cybertron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

http://uk.pc.gamespy.com/pc/transformers-fall-of-cybertron/1225819p1.html

Τι λέει το Gamespy για τα options.

Btw, στο steam forum (War for Cybertron ακόμα), λένε ότι ήδη βγήκε και το πρώτο character DLC στα 10$ (μιας και μόνο οι Αμερικανοί το έχουν αυτή τη στιγμή), δεν ξέρω πόσο θα βγει σε euro.

Επίσης υπάρχει μια σχετική community που θα παίζει Online, αλλά είναι μικρό γαλατικό χωριό νομίζω. :P

Δημοσ.

Σκεφτομαι να το αγορασω για να παιξω online αμα δεν βγει crack για το online. Σχετικα με το community απο οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα στο forum του steam , το online comunity του WFC παρεμεινε ζωντανο μεχρι και σημερα που βγηκε το Fall of cyberdron. Αρα αφου το προηγουμενο αντεξε για 2 ολοκληρα χρονια δεν νομιζω να εχει προβλημα αυτο. Ασε που σιγουρα το community θα μεγαλωσει αρκετα απο παρασκευη που το παιχνιδι κυκλοφορει και στις υπολοιπες χωρες.

Δημοσ.

και τι σημασια εχει ποσοι παιζουν? Αποκλειεται να παιξεις με ολους ετσι δεν ειναι? Σιγουρα θα το παιχουν μερικες χιλιαδες ανθρωποι.

• Moderators
Δημοσ.

Πολλούς βάζεις.

Ειδικά με αυτά που βλέπω να γράφουν ότι τα special moves (truck dash, jet roll) δεν υπάρχουν στο online του FOC, μπορεί όσοι παίζουν TDM κλπ να γυρίσουν στο WFC.

Δημοσ.

Δεν βαζω πολλους αλλα τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν χιλιαδες ανθρωπους που παιζουν online αν εξεραισεις τα cod που τα παιζουν εκατομυρια ανθρωποι ταυτοχρονα online.

• Moderators
Δημοσ.

1) Είναι Transformers. :P

Δεν μαζεύει τόσο κόσμο γενικά.

2) Περισσότερο κόσμο να έχει στις κονσόλες παρά στο PC.

Επίσης το WFC έδειχνε πόσοι ήταν online. Χιλιάδες δεν έβλεπα ούτε στις καλές μέρες του.

Δημοσ.

Οσο κοσμο και να εχει οπως ειπα και πριν δεν εχει σημασια καθως δεν γινεται να παιξουμε ολους, Οποτε τι μας νοιαζει ποσους εχει?

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...