thyra_7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 εχω παρει εναν καινουριο δισκο αλλα οταν παω να εγκαταστησω τα win7 μου βγαζει αυτο "Setup was unable to create new system partition or locate an existing system partition.See the setup log files for more information" Τι πρεπει να κανω;
crc2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καταρχάς όταν ανοιγει το μηχάνημα , σου αναγνωρίζει τον δίσκο ??? Κατα δεύτερον , όταν ξεκινά η εγκατάσταση και φτάνει στην παρακάτω οθόνη , σου βγάζει τον δίσκο σου ???
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μάλλον θα θέλει drivers γιατί θα είναι σε raid/ahci mode από το bios. Κατέβασε του raid/ahci drivers για την μητρική σου και για να του βάλεις πάτα εκεί που λέει "load driver"
crc2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Στα windows 7 , δεν μου έχει ξανατύχει πάντως αυτο ... να θέλει έξτρα drivers .....
thyra_7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ευχαριστω αλλα λυθηκε το προβλημα...Αποσυνδεσα εναν εξωτερικο και η εγκατασταση προχωρησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα