aragorn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ψάχνω να αγοράσω MP3 player, και αυτά που βασικά με ενδιαφέρουν είναι : - μεγάλη διάρκεια μπαταρίας - μεγάλη χωρητικότητα και δευτερευόντως εύκολος χειρισμός για πλοήγηση ανάμεσα σε μεγάλη συλλογή. Το player το παίρνω γιατί αναμένονται πολύωρα (τεράστια) αεροπορικά ταξίδια στο άμεσο μέλλον, οπότε οι δύο πρώτοι λόγοι είναι σημαντικότατοι. Το iPod classic είναι η καλύτερη επιλογή μου; 160gb δίσκος και 36 ώρες μπαταρία λέει. Δε βρίσκω κάτι άλλο καλύτερο. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ας μας ελεγες και ποσα χρηματα διαθετεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 επισης για ποση χωρητικοτητα μιλαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παμε ανεξάρτητα τιμής προς το παρόν. Για τη χωρητικότητα θέλω να αποφύγω τα βαλε βγαλε στη συσκευή. να βάλω όσο πιο μεγάλο κομμάτι της συλλογής μου μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αν ένα μέρος της συλλογής σου είναι 160gb τότε iPod που είπες είναι μονόδρομος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Για να μην είμαι υπερβολικός, νομίζω ότι μια επιλογή 50gb μπορώ να την κάνω , και τα υπόλοιπα να μείνουν "αποθήκη" για μελλοντικές προσθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τότε δες το Apple iPod Touch 64GB 4Gen >Ακόμη πιο λεπτό, με οθόνη αφής Retina, εγγραφή ΗD βίντεο & 2 κάμερες για videoκλήσεις Αυτονομία Μπαταρίαςέως 40 ώρες Υποστήριξη Αρχείων ήχου AAC AIFF Apple Lossless Audible MP3 VBR Protected AAC WAV Βίντεο έως 7 ώρες Υποστήριξη αρχείων εικόνας H.264 MJPEG MPEG-4 WiFi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Σε θέματα χειρισμούς/ευκολίας, το classic έχει ζητήματα; δηλαδή είναι πολύ πιο ζόρικο/δύσχρηστο από το touch? το λέω γιατί με το touch θα μου φύγουν 200ε παραπάνω και θα έχω και 100gb λιγότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εύκολα είναι στην χρίση τους και τα δυο το touch φαντάσου είναι σαν iphone χωρείς να έχεις sim μέσα! απλά αν τα ταξίδια που θα κάνεις είναι για δουλεία θα μπορείς να δεις e-mail κτλπ αν και τώρα με την κρίση 430 ευρό είναι πολλά άρα πάρε το Classic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Για χρήση mail κλπ έχω το smartphone μου οπότε δεν έχω τέτοια θέματα. Κλίνω προς το classic προς το παρόν , εκτός αν βρω καμιά άλλη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ και εγώ για το classic. Και πολύς χώρος για μουσική και βίντεο , εύχρηστο, δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και σε καλή τιμή. Για τη χρήση που το θέλεις είναι προτιμότερο από το touch όπου πληρώνεις μούρη και χαρακτηριστικά που όπως είπες σε καλύπτει το smartphone . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα