Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια SoS πειρα 2 ram για την μυτρικη μου αλλα μετο που παει να φορτωσει τα win βαραει restart μετα παταω repair που μου ειχε σαν επιλογη και μου πεταγεται μπλε οθονη με τα εξης The BIOS in this system is not fully ACPI compliant .Please contact your system vendor for an updated BIOS και πιο κατο λεει STOP 0X000000A5

Οταν μπενω στο BIOS και βλεπω την version λεει

ΒΙΟS Version PRG3110H.86A.0026.2007.0823.1840

Tη μπορω να κανω πια μυτρικη εχω δεν ξερω αφου δεν μπορω να μπω win να τρεξω cpu-z

Δημοσ.

Πριν αλλάξεις την μνήμη δεν είχες πρόβλημα ???

Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία , αμα και εκει βγάζει μπλέ οθόνη , πες μας το μηνυμα ....

Οι drivers , για να δουλέψουν , πρέπει να φορτωθεί το λειτουργικό πρώτα ......

Δημοσ.

Δεν μπαίνει , γιατί ??? κολλάει ?? κάνει συνέχεια επανεκκίνηση ???

Αν ναι , πατώντας το F8 διάλεξε Απενεργοποιήση αυτόματης επανεκκίνησης ....

και ξαναδοκίμασε να μπεις ασφαλή λειτουργία ??

Τις παλιές τις μνήμες τις έχεις για να κάνεις μια δοκιμή , ή είναι νέα εγκατάσταση ???

Δημοσ.

ε λογικα θα δουλεψεις ειναι το pc2 στην υπογραφη μου που εβαλα ram εβαλα 2χ2 Gb 800mhz λες να φτεει αυου λεει οτι τα υποστηριζει λοιπον περιμενε 20 λεπτα να βαλω τις παλιες και να βαλω το update αυτο με τα πιο πολα mb βαλω και βλεπουμαι μετα

οπως το περιμενα δουλευει κανονικα μπηκα στα win κανονικοτατα...

ελεος παω να κανω το update και μου βγαζει προβλημα τη γινετε γαμοτο μου !!

This program is unable to continu.Internal system error:There is a programming or internal problem.Αυτο λεει συνεχεια

Δημοσ.

Καλά το update μπορεί να είναι τυχαίο , κάνε έναν έλεγχο δίσκου , γιατί κάποιο αρχείο μπορεί να μην δουλεύει σωστά μετά απο τόσες επανεκκινήσεις και εφόσον τα παλιά simms δουλέψαν , τότε το πρόβλημα είναι στην μνήμη σου ... την καινουργια ή σε συνδυασμό με την παλιά ... δοκιμασε την αν θες μονη της να δεις αν μπαίνει στα windows

Δημοσ.

Παιδια με την μια λειτουργει κανονικα μολις βαζω και τις δυο τσουπ θελει το update

Δημοσ.

Παιδια το Updade για bios με το .exe που εχει δεν το κανουμαι η πρεπει να φιαξω καποιο bootable usb η cd γιατι καπου τ διαβασα οτι ετσι γινετε....

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι προτιμοτερο να φτιαξεις ενα bootable usb/cd/δισκετα και να κανεις το update.

Σε περιπτωση που το κανεις μεσα απο τα windows (.exe οπως λες) και εισαι αρκετα ατυχος ωστε να προκυψει καποιο κολλημα εκεινη την ωρα, θα εχεις σοβαρο προβλημα.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλαρακι απο τα win με το exe μου βγαζει ενα error συνεχεια τωρα δεν μπορω να το δω γιατι ειμαι σε ενα φιλο μου και πως μπορω να το φιαξω το bootable usb δηλαδη τι πρπει να κατευασω και πως το χονω στο usb σορρυ αλλα ειμαι τελιος ασχετος απο bios

• Moderators
Δημοσ.

Βρες και διαβασε το manual της μητρικης σου. Σε καποιο section του σχετικα με το bios, θα αναφερεται με λεπτομερειες ο τροπος για να κανεις το flash.

Δημοσ.

ποπο ελεος πηγα να κανω αυτο με το usb που πρπει να παταω το f7 και δεν εγινε τπτ τι να κανω να κανω φορμαρ και να ριξω κατευθιαν την καινουργια version?

ok θελω λιγο βοηθεια αυτα που λενε τα κανω και δεν γινετε τιποτα διαβασα http://www.insomnia.gr/topic/447830-windows-7-64-bit-350-gb-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AE-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7/page__st__20 οτι τα εφιαξε με dos τι ειναι αυτο και πως το κανω? please ειμαι απελπισμενος :P

Δημοσ.

επιτελους το εφιαξα μονο με recovery γινοτανε με το juber τελος παντον ολα καλα ευχαριστω για την βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...