whocares Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα φίλε. Νόμιζα ότι το είχες και σκεφτόσουν να το κόψεις. Τι Hardware έχεις; Και πες και πόσους δίσκους έχεις συνολικά αν θες
haris013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ωραιο και τιμιο κουτακι αλλα στην ελλαδα το εχουν αρκετα ακριβο.. νομιζα και εγω οτι ηδη το εχεις
DAZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οχι ρε παιδια σκεφτομαι να το παρω θα κανω τωρα αναβαθμηση και θα βαλω δυο σκληρους. Τα λεφτα δε με νοιαζουν γιατι θα δωσω αυτο που εχω τωρα(lexa s) και θα το παρω 80 γιουρο οποτε καλα θα ερθει...Στο μελλον σκεφτομαι και την υδροψυξη και θα τη βαζει ανετα αλλα θελω να μου πειτε και τις γνωμες σας για να μην κανουμαι καμια καγκουρια.
overpower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 καλο κουτι, αν σε παιρνει οικονομικος, τοτε παρε αυτο NZXT Switch 810
DAZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Απο οτι βλεπω οχι....Καλο δεν λεω αλλα δεν εχει αυτο το κατι που εχει το Phantom.
DAZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ρε μαγκεσ απο θεμα σχεδιασμου ποιο ειναι πιο ομορφο το Phantom ή το lexa s? Πιο καλο ειναι το Phantom αλλα ποιο ομορφο?
whocares Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Το πιο όμορφο είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό φίλε DAZ. Το θέμα δεν είναι τι θεωρούμε εμείς ωραίο αλλά τι αρέσει σε εσένα
geodark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εμενα το phantom περα απο πιο ευρυχωρο μου φαινετε και πιο ομορφο. Το αλλο εχει πολυ περιεργη μαπα για τα γουστα μου. Tο phantom ειναι πιο "διαστημικο"
haris013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 πρεπει οπωsδηποτε να επιλεξεις αναμεσα σε ενα κουτι της nzxt? γενικα υπαρχουν πολλα και καλα κουτια αναλογος το budget βεβαια.εγω θεωρω το phantom πολυ τιμιο και ομορφο κουτι οποτε αμα σ'αρεσει χτυπατο
DAZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Φιλε μεχρι 200 το πολυ και να ειναι φυλλλλ...Απλα τα nzxt ειναι μια μαρκα που την χρησιμοποιο και ξερω τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα