Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε. Νόμιζα ότι το είχες και σκεφτόσουν να το κόψεις.

Τι Hardware έχεις; Και πες και πόσους δίσκους έχεις συνολικά αν θες

Δημοσ.

ωραιο και τιμιο κουτακι αλλα στην ελλαδα το εχουν αρκετα ακριβο..

νομιζα και εγω οτι ηδη το εχεις :P

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια σκεφτομαι να το παρω θα κανω τωρα αναβαθμηση και θα βαλω δυο σκληρους. Τα λεφτα δε με νοιαζουν γιατι θα δωσω αυτο που εχω τωρα(lexa s) και θα το παρω 80 γιουρο οποτε καλα θα ερθει...Στο μελλον σκεφτομαι και την υδροψυξη και θα τη βαζει ανετα αλλα θελω να μου πειτε και τις γνωμες σας για να μην κανουμαι καμια καγκουρια.

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω οχι....Καλο δεν λεω αλλα δεν εχει αυτο το κατι που εχει το Phantom.

Δημοσ.

Ρε μαγκεσ απο θεμα σχεδιασμου ποιο ειναι πιο ομορφο το Phantom ή το lexa s? Πιο καλο ειναι το Phantom αλλα ποιο ομορφο?

Δημοσ.

Το πιο όμορφο είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό φίλε DAZ. Το θέμα δεν είναι τι θεωρούμε εμείς ωραίο αλλά τι αρέσει σε εσένα

Δημοσ.

Εμενα το phantom περα απο πιο ευρυχωρο μου φαινετε και πιο ομορφο. Το αλλο εχει πολυ περιεργη μαπα για τα γουστα μου. Tο phantom ειναι πιο "διαστημικο"

Δημοσ.

πρεπει οπωsδηποτε να επιλεξεις αναμεσα σε ενα κουτι της nzxt?

γενικα υπαρχουν πολλα και καλα κουτια αναλογος το budget βεβαια.εγω θεωρω το phantom πολυ τιμιο και ομορφο κουτι οποτε αμα σ'αρεσει χτυπατο

Δημοσ.

Φιλε μεχρι 200 το πολυ και να ειναι φυλλλλ...Απλα τα nzxt ειναι μια μαρκα που την χρησιμοποιο και ξερω τι παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...