Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους και καλό ΣΚ!

Έχω αγοράσει το GA-Z68XP-UD3P και έχω εγκαταστήσει Windows 7 Ultimate 64bit σε έναν Intel 320 120GB SSD. Αυτή τη στιγμή δουλεύει με τους stock drivers της Microsoft (μιλάω για τον SATA Controller) γιατι παλιά είχα διαβάσει πως για να δουλέψει καλά το TRIM πρέπει να αφήσω τους stock της Microsoft. Ισχύει ακόμα αυτό ή να βάλω αυτούς που έρχονται απο τον κατασκευαστή (Gigabyte) ?

Ευχαριστώ σας!

post-74833-0-71607700-1338573258_thumb.png

Δημοσ.

Θα περασεις απλως το rapid storage της intel. Μετα θα πας μεσα απο το προγραμα στο manage/advanced και στο write cache back θα επιλεξεις enabled. Και μετα εισαι ετοιμος!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δηλαδή να βάλω τους drivers της Gigabyte ή να αφήσω τους default των Windows 7? Τί είναι καλύτερο? Δεν πολυκατάλαβα...

Δημοσ.

Της Gigabyte θα βαλεις και συγκεκριμενα αυτον Link και αυτον Link .

Μετα θα ανοιξεις το rapidstorage της intel και θα κανεις τις ρυθμισεις που σου ειπα.

Δημοσ.

Άμα τον σετάρεις και έχεις χρόνο ανέβασε ένα Atto bench.Θέλω να δώ κάτι για την συγκεκριμένη μητρική και τον συγκεκριμένο δίσκο.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Της Gigabyte θα βαλεις και συγκεκριμενα αυτον Link και αυτον Link .

Μετα θα ανοιξεις το rapidstorage της intel και θα κανεις τις ρυθμισεις που σου ειπα.

Έκανα αυτά που είπες. Οπότε είμαι ΟΚ? (δεν είχε Write Cache Back.. δες την εικόνα)

post-74833-0-55905500-1339076667_thumb.png

Άμα τον σετάρεις και έχεις χρόνο ανέβασε ένα Atto bench.Θέλω να δώ κάτι για την συγκεκριμένη μητρική και τον συγκεκριμένο δίσκο.Ευχαριστώ

Δεν το ξέρω καν το πρόγραμμα. Απλά το έτρεξα. Τί βγάζεις απο αυτά τα στοιχεία?

post-74833-0-72819900-1339076673_thumb.png

Δημοσ.

Ναι sorry δικο μου λαθος, το write cache back το ενεργοποιεις για raid setup. Ωστοσο καλα εκανες και εβαλες το προγραμμα.

Τρεξε λιγο ομως κι ενα benchmark με το AS SSD και τραβα screenshot.

Δημοσ.

Εδώ είμαστε, πώς φαίνεται? Normal? :

post-74833-0-41536400-1339097849_thumb.png

Update : Απ'ό,τι είδα στα specs του SSD, οι ταχύτητες που δίνει είναι 270 read και 170 write. Οπότε Normal είναι ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...