Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δεν τον αγορασα για αυτο το σκεφτομαι βρεθηκε στη κατοχη μου απο τυχαιο συμβαν.

Τελικα να προχωρησω στην αγορα που προτεινεις δεινοσαυρε?Αξιζει?Τι πιστευεις?

Δημοσ.

ναι δεν τον αγορασα για αυτο το σκεφτομαι βρεθηκε στη κατοχη μου απο τυχαιο συμβαν

Είτε μπορείς να τον πουλήσεις και να πάρεις έναν ssd για το τωρινό σου σύστημα, είτε να χτίσεις νέο σύστημα αλλά θα χρειαστείς και μνήμες.

Άκυρο αυτό, παίρνει ddr3 η μητρική σου.

Δημοσ.

Μαλιστα,θα το σκεφτω...Για νεο συστημα για κανενα λογο δυστυχως.Ηθελα να προβω σε αλλαγη καθως με τον επεξεργαστη που εχω τωρα πιεζεται αρκετα αν κανω κατι εξτρα περα απο τις 3 εφαρμογες που εχω παντα ανοιχτες να τρεχουν στο 2ο μονιτορ

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω για τις συμβουλες σου δεινοσαυρε και το χρονο σου.Μαλλον δεν θα παρω και θα σκεφτω να τον πουλησω.

Δημοσ.

Mάλιστα. Έχεις υπόψιν σου ότι αυτός ο επεξεργαστής για να είναι εκεί δουλεύει στο απόλυτο όριο με τη μέγιστη δυνατή συχνότητα στο bclk? Ξέρεις ότι ανεβάζοντας αυτό δεν υππερχρονίζεις μόνο τον επεξεργαστή αλλά ολόκληρο το σύστημα? Προτείνεις αυτή την καφρίλα να την κάνει κάποιος με μεγάλο ρίσκο και εντελώς αμφίβολο κέρδος? Τέλος, καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ανεύθυνο? Σταμάτα να λινκαρεις ότι βλέπεις στο ιντερνετ και απόκτησε προσωπική γνώμη

Πιο future proof δεν είναι γιατί και οι δύο μητρικές υποστηρίζουν τους ίδιους επεξεργαστές. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με τις δυνατότητες o/c. Αν θέλει να παίξει με το overcloking, συμφωνώ να πάει σε z68, z77.

Έτσι ναι, αλλά το άλλο που πρότεινες είναι πιο pathetic κι απ το να βάλει φώτα στο πάτωμα του lada.

Όχι και το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα στον κόσμο φίλε Σαύρα. Τόσα χρόνια χωρίς ξεκλείδωτους επεξεργαστές και λοιπές πολυτέλειες, πώς νομίζεις οτι κάναμε δουλειά μας εμείς;

Δεν είναι πιο επικίνδυνο, απλά είναι πιο περίπλοκο.

Δημοσ.

Όχι και το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα στον κόσμο φίλε Σαύρα. Τόσα χρόνια χωρίς ξεκλείδωτους επεξεργαστές και λοιπές πολυτέλειες, πώς νομίζεις οτι κάναμε δουλειά μας εμείς;

Δεν είναι πιο επικίνδυνο, απλά είναι πιο περίπλοκο.

Το προτείνεις δλδ. Πες μου για να ξέρω.

Δημοσ.

ρε φιλαρακι ειλικρινα το να γινεσαι επιθετικος τι κερδιζεις?

ειδες κανεναν να προτεινει o/c σε κλειδωμενο επεξεργαστη?

το οτι γινεται γινεται ειναι θεμα του καθενος αν θα το κανει η οχι και δεν σε εχει βαλει κανενας κριτη για αυτο το θεμα

αν εισαι και εσυ τοσο καθετος γιατι δεν εδωσες +10 ευρω για να παρεις τον ξεκλειδωτο 2500?

οσο ριψοκινδυνο ειναι να το κανει σε κλειδωμενο αλλο τοσο ειναι σε ξεκλειδωτο επεξεργαστη

δεν σου δινει εγγυηση κανεις ειτε στον εναν ειτε στον αλλον οτι με +10mhz δεν θα καει

Δημοσ.

Ρε την παλεύετε ή έχετε πάθει ομαδική παράκρουση? Μητρική θέλει ο άνθρωπος και του εξήγησα γιατι του προτείνω την συγκεκριμένη. Και μετά πετάχτηκε ο άλλος ο πιτσιρικάς να μας διαφωτίσει ότι ανεβαίνει ψηλά ο 2400.

Δεν μπορείται να καταλάβετε ότι ένας ένθρωπος που έχει τον 2400 δεν θα πειράξει το bclk? Αν είναι τόσο καμμένος για να το πειράξει ή δεν θα τον έπαιρνε ποτέ (δεν μιλάμε για την περίπτωση του φίλου) ή θα τον πούλαγε για να πάρει 2500Κ για να του αλλάξει τα φώτα με την ησυχία του και να τον παει στα 5. Τι σας φαίνεται περίεργο?

Όσο και να ενοχλέι batista, θα λεω ότι νομίζω.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Δημοσ.

Ρε την παλεύετε ή έχετε πάθει ομαδική παράκρουση? Μητρική θέλει ο άνθρωπος και του εξήγησα γιατι του προτείνω την συγκεκριμένη. Και μετά πετάχτηκε ο άλλος ο πιτσιρικάς να μας διαφωτίσει ότι ανεβαίνει ψηλά ο 2400.

Δεν μπορείται να καταλάβετε ότι ένας ένθρωπος που έχει τον 2400 δεν θα πειράξει το bclk? Αν είναι τόσο καμμένος για να το πειράξει ή δεν θα τον έπαιρνε ποτέ (δεν μιλάμε για την περίπτωση του φίλου) ή θα τον πούλαγε για να πάρει 2500Κ για να του αλλάξει τα φώτα με την ησυχία του και να τον παει στα 5. Τι σας φαίνεται περίεργο?

Όσο και να ενοχλέι batista, θα λεω ότι νομίζω.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

τοτε να δεχεσαι και την αποψη των άλλων και να μην σκουζις οταν σου κανουν αρνητικη κριτικη οπως κανεις εσυ.λογικο ειναι να μην συμφωνούν ολοι με τις αποψης τον αλλον.αλλα δεν μπορείς με το ζωρει να αλλαξεις την γνωμη και την αποψη καποιου.

Δημοσ.

Όσο και να ενοχλέι batista' date=' θα λεω ότι νομίζω.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.[/quote']

Εσυ οταν ενοχληθηκες ομως ηξερες να πατησεις το ignore... αλλα ετσι ειναι εσενα σου αρεσει μονο να ενοχλεις αλλα να μην ενοχλησε!

Ας το κανει ενα quote καποιος να το δει να του αναψουν τα λαμπακια λιγο!

Δημοσ.

Κατι ακομα να προσθεσω οι κ επεηεργαστεσ οπωσ και να το κανεισ ειναι κατασκευασμενοι για οωερψλοκινγ κατασκεθαστικαν για αυτο τωρα ο 2400 δεν ειναι για βαρια αλλα ενα μικρο overclock mporis

Δημοσ.

φιλε μου ο 2400 απλα εχει απλα κλειδωμενο πολλαπλασιαστη αυτο δεν σημαινει οτι δεν ανεβαινει απλα επειδη ο πολλαπλασιαστης ειναι κλειδωμενος ειναι ποιο περιπλοκο

τωρα ο φιλος δεινοσαυρος θελει να μας πεισει ολους οτι εισαι καμμενος να τον ανεβαζεις

με αυτη τη λογικη βεβαια ειναι και αυτος καμμενος γιατι εχει 2500 και δεν εδωσε +7 ευρω για να παρει τον ξεκλειδωτο

μην τρελενεσαι τωσα χρονια o/c πως κανουμε νομιζεις?

κλειδωμενοι ηταν οι περισσοτεροι επεξεργαστες

οποτε πηγαινε αγορασε την gigabyte με το z68 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για μελλοντικες αναβαθμισεις να εχεις και ενα περιθωριο για o/c

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είπα ότι όποιος κάνει o/c είναι καμμένος. Είπα ότι στην εποχή των ξεκλείδωτων, να παρει κάποιος 2400 και να τον ανεβάσει, ναι είναι κάψιμο. Όπως λες , είναι πιο περίπλοκο και δεν θα κερδίσει απολύτως τίποτα. Απο κει και πέρα, αποφάσισε: Πόσο τον πήρα τον 2500? 10 ευρώ λογότερα, 7 ευρώ λιγότερα? Καμμένος πάλι γιατί είμαι? Θεωρείς ότι τον κλοκάρω? Ενημερωτικά, αν και δεν έχει καμία σημασία, ο 2500 ήταν 20 ευρώ φτηνότερος από τον Κ όταν αγόρασα (185 ευρώ έναντι 205) και αυτό το 20αρικο πήγε στην κάρτα (6870 έναντι 6850). Για την z68 το είπα ότι συμφωνώ σε περίπτωση που θελήσει κάποια στιγμή να κάνει ο/c. Αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε περαιτέρω το θέμα. Διαφωνούμε, κατανοητό. Ούτε θα με πείσεις, ούτε θα σε πείσω.

Η -περίεργη- συνέχεια εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/448148-i5-2500-non-k-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82-multiplier/page__pid__4777758#entry4777758

Επεξ/σία από Δεινόσαυρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...