Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες εχω ενα toyota corolla hutchbuck το οποιο πηρα μεταχειρισμενο ,ο μηχανικος δεν μου ειπε οτι εχει κανενα προβλημα αλλα τα φωτα του ταμπλο ενω ειναι μερα ακομα ειναι ανοικτα .υπαρχει καμια ρυθμιση πουθενα να βρω τι γινεται???

Δημοσ.

Φιλε τραβατο σε εναν ηλεκτρολογο αυτοκινητων να στο δει!κανονικα πρεπει να ειναι ηλεκτρολογικο το προβλημα η εχει καει καποια ασφαλεια!επισης τι χρονολογιας ειναι!ειχε ενα ο πατερας μου τουοτα corolla liftbank oμως του 93!θρυλικο αυτοκινητο ηταν!

Δημοσ.

ειναι του 2006 θα το παρω σε ηλεκτρολογο αλλα ελεγα να γλιτωσω κανα ευρω μια και ειμαι πλεον ανεργος :whistle:

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα.. Αναμμένα μένουν με κλειστά φώτα και χαμηλώνει ο φωτισμός όταν ανοίξεις τα φώτα. Κλείσε τον διακόπτη και άντε κάπου με πολύ ήλιο να δεις αν φαίνεται τίποτα. :rolleyes:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα.. Αναμμένα μένουν με κλειστά φώτα και χαμηλώνει ο φωτισμός όταν ανοίξεις τα φώτα. Κλείσε τον διακόπτη και άντε κάπου με πολύ ήλιο να δεις αν φαίνεται τίποτα. :rolleyes:

Οτι ειπε.Την ημερα,αμα δεν ανοιγαν τα φωτα του ταμπλο με το που γυρνας το κλειδι,δεν φαινεται τιποτα,πιστευω να το εχεις παρατηρησει.Το εχει φιλος μου το συγκεκριμενο,οποτε το ξερω απο πρωτο χερι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...