bill27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολη την παρεα, λοιπον εχω ενα πισι ,με τα εξης χαρακτηριστικα:core 2 quad q6600,3gb ram,ati hd 4650,500 gb hdd,windows vista,τροφοδοτικο δεν γνωριζω.η χρηση που το κανω ειναι:internet-ταινιες-office-και σπανια photoshop κ edius. παιχνιδια παιζω οποτε μου καπνισει κ οχι συνεχεια(οχι βαρια με μεγαλες απαιτησεις). τωρα θελω να ρωτησω,χρειαζεται να κανω αναβαθμιση για την χρηση που το κανω??? ευχαριστω σε οποιον απαντησει.
antonl Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Όχι, μια χαρά είναι. Εξάλλου αν χρειαζόσουν αναβάθμιση μάλλον θα ταν προφανές και δε θα χρειαζόταν να ρωτήσεις
sistah Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εχουμε σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα, μονο που εγω εχω quad 9400 και 4gb ram. Κανω ερασιτεχνικο μονταζ σε premiere και avid, παιζω/δοκιμαζω ολα τα καινουρια παιχνιδια σε νορμαλ settings γιατι δεν με νοιαζει να ειναι ολα high χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα. Κατα την ταπεινη μου αποψη, προς το παρον εισαι καλα. Εχεις καποιο παραπονο και κανεις αυτη την ερωτηση ή απο απλη περιεργεια??
bill27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εχουμε σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα, μονο που εγω εχω quad 9400 και 4gb ram. Κανω ερασιτεχνικο μονταζ σε premiere και avid, παιζω/δοκιμαζω ολα τα καινουρια παιχνιδια σε νορμαλ settings γιατι δεν με νοιαζει να ειναι ολα high χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα. Κατα την ταπεινη μου αποψη, προς το παρον εισαι καλα. Εχεις καποιο παραπονο και κανεις αυτη την ερωτηση ή απο απλη περιεργεια?? βασικα πιο πολυ ρωταω για την καρτα γραφικων,εσυ εχεις την ιδια???γενικα ειναι καλη καρτα???καποιο προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει,ουτε με τα παιχνιδια που προσπαθησα να παιξω(αν κ δεν παιζω συχνα),ουτε με ταινιες,ουτε με επεξεργασια βιντεου κ εικονας .... γενικα δεν εχω καποιο προβλημα αλλα να ρωτησα μηπως ηταν καλυτερα να αναβαθμισω αλλα αφου δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα λεω να μεινω ετσι οπως ειμαι....
hawkpilot Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολη την παρεα, λοιπον εχω ενα πισι ,με τα εξης χαρακτηριστικα:core 2 quad q6600,3gb ram,ati hd 4650,500 gb hdd,windows vista,τροφοδοτικο δεν γνωριζω.η χρηση που το κανω ειναι:internet-ταινιες-office-και σπανια photoshop κ edius. παιχνιδια παιζω οποτε μου καπνισει κ οχι συνεχεια(οχι βαρια με μεγαλες απαιτησεις). τωρα θελω να ρωτησω,χρειαζεται να κανω αναβαθμιση για την χρηση που το κανω??? ευχαριστω σε οποιον απαντησει. Αν άλλαζα κάτι στη σύνθεσή σου θα ήταν 8GB RAM και win7 x64.
snakes Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κατά την γνώμη μου είσαι μια χαρά έχω τον ίδιο cpu και δουλεύει ρολόι.. εάν θες μπορείς να αλλάξεις τα win vista σε 7ρια.. αλλά εάν δεν έχεις πρόβλημα.. μην προχωρήσεις σε τέτοια αλλαγή.. Επίσης, εάν δεν σε καλύπτει κάπου μπορείς να μας το πεις να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε..
bill27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 8 gb ram δεν νομιζω να μπορει να σηκωσει η μητρικη....δεν γραφω τωρα απο το ιδιο πισι για να σου πω ποια ειναι,παντως το πισι στην αρχικη του μορφη ηταν το packard bell ixtreme x2712 δηλ αυτο:http://shopping.reevoo.com/p/packard-bell-ixtreme-x2712 με τα vista δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης!!!!
antonl Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αφού λες πως δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα, ότι και να πάρεις θα ναι περιττό. Πάρε κάτι καλύτερα όταν το χρειάζεσαι πραγματικά για να πιάσει τόπο. Αν θες ντε και καλά να δώσεις χρήματα για το pc, πάρε καναν SSD.
sistah Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 H 4850 ηταν και ειναι vfm, πολυ τιμια και κρυα καρτα. Και εχει και 1GB μνημη. (αν εχεις αυτη την εκδοση) Την αγαπω πραγματικα. λολ. Και εγω για ram θα πηγαινα στην θεση σου. Και win7 γιατι νταξει, καλα τα vista αλλα τα 7 σου κανουν πιο ευκολη την ζωη. Καθομουν προσφατα σε ενα pc με vista και μου φαινοντουσαν δυσλειτουργικα σε σχεση με τα 7. Αν εχεις ορεξη, χτυπα και ενα format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα