Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link Αυτο μου κανει δες στο λινκ!!!

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι η μητρικη. Αν τα ασπρα λαμπακια αναβαν αλλα δεν ειχες εικονα , θα ελεγα gpu. Δοκιμασε αυτα που ειπα.

Δημοσ.

Φορτιζει η μπαταρια οταν το εχεις στο ρευμα?

Φορτιζει κανονικα.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι η μητρικη. Αν τα ασπρα λαμπακια αναβαν αλλα δεν ειχες εικονα , θα ελεγα gpu. Δοκιμασε αυτα που ειπα.

καλος,παντως σκεφτομαι να παρω μητρικη να αλλαξω.

Δημοσ.

Ακομα δεν ειπες απο πιο μαγαζι τον πηρες.

Δωσε και το λινκ της μητρικης που βρηκες. Να ξερεις οτι ειναι κομματακι δυσκολο. Πρεπει να βρεις video με οδηγιες. Πρεπει να ξηλωσεις ουσιαστικα ολο το λαπτοπ.

Δημοσ.

Δοκίμασε αν βρεις και με κανένα άλλο τροφοδοτικό...γιατί και εμένα το λαπτοπ έκλεισε έτσι ξαφνικά, το τροφοδοτικό έδινε σωστή τάση, αλλά όταν πήγαινε να ανάψει το λαπτοπ δεν έκανε τίποτα...τελικά άλλαξα τροφοδοτικό και έστρωσαν όλα...το οτι δίνει τάση δε σημαίνει οτι δουλεύει...μεγάλο μάθημα...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω και εγω παρομοιο προβλημα με ενα HP Pavilion DV6-2110sv μονο που σε εμενα αναβουν τα λαμπακια που δειχνουν την φωνη κτλ και μενουν αναμενα ακουω γυριζει το ανεμιστηρακι αλλα δεν ανοιγει η οθονη. δοκιμασα να συνδεσω σε αλλη οθονη αλλα ουτε και εκει δειχνει τιποτα εβγαλα και αλλαξα και θεσεις τις καρτες μνημης δοκιμαζοντας τις και μια μια σε διαφορετικες θεσεις και παλι τα ιδια.. παω και εγω για μητρικη; το μονο που δεν εκανα ειναι να βγαλω την μπαταρια του bios

Δημοσ.

Είναι,όπως έχω πει στήν αρχή του θέματος,πρόβλημα της καρτας γραφικών!

Είναι ενα πολύ γνωστό πρόβλημα που αντιμετοπιζουν πολλά λαπτοπ της σειράς dv και tx/tm!

Ακριβώς τα ίδια συπτώματα έχει εδω και ενάμιση χρόνο το hp tx2 που έχω και οι μόνες λύσεις είναι η αλλαγή της gpu και η προσορινη είναι το ψήσιμο της!

Εγώ ψηνω την κάρτα ανά τρίμηνο,αλλά μετά απο ενάμιση χρόνο,φαίνεται να άρχισε να παραδίδει πνεύμα!:P

Δημοσ.

εχω και εγω παρομοιο προβλημα με ενα HP Pavilion DV6-2110sv μονο που σε εμενα αναβουν τα λαμπακια που δειχνουν την φωνη κτλ και μενουν αναμενα ακουω γυριζει το ανεμιστηρακι αλλα δεν ανοιγει η οθονη. δοκιμασα να συνδεσω σε αλλη οθονη αλλα ουτε και εκει δειχνει τιποτα εβγαλα και αλλαξα και θεσεις τις καρτες μνημης δοκιμαζοντας τις και μια μια σε διαφορετικες θεσεις και παλι τα ιδια.. παω και εγω για μητρικη; το μονο που δεν εκανα ειναι να βγαλω την μπαταρια του bios

να συμπληρωσω οτι οταν πατησω το κουμπι για να κλεισει πρεπει να το κρατησω πατημενο τοσο οσο το παταμε για να κλεισουμε οταν τρεχει ο σκληρος και εχει κολλησει ο υπολογιστης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...