Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα! Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο μηχανικο πληκτρολογιο το οποιο προοριζται για gaming και παρα πολυ γραψιμο! Το ταβανι ειναι 80 ευρω!

Δεν με καιει το backlighting ουτε και usb θυρες ή θυρες ακουστικων :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Γεια χαρα! Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο μηχανικο πληκτρολογιο το οποιο προοριζται για gaming και παρα πολυ γραψιμο! Το ταβανι ειναι 80 ευρω!

Δεν με καιει το backlighting ουτε και usb θυρες ή θυρες ακουστικων :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αυτό είναι πολύ καλό αν είσαι και fan του MW3 ακόμη καλύτερα ;) :

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26625&cat=28&sub=202&pmanuf=0&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.
Αυτό είναι πολύ καλό αν είσαι και fan του MW3 ακόμη καλύτερα

Νομίζω οτι το συγκεκριμένο δεν είναι mechanical keyboard αλλά The-Doctor πως σου φένεται Αυτό :shifty: .

Δημοσ.

Νομίζω οτι το συγκεκριμένο δεν είναι mechanical keyboard αλλά The-Doctor πως σου φένεται Αυτό :shifty: .

Ευχαριστω αδερφε τελικα θα παω σε razer! Αν και αυτο που εχω δεν το αλλαζω παει για το αλλο μου pc! Γιατι οι υπογραφες στο insomnia πρεπει να ειναι αναγκαστικα 5 σειρες;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...