Προς το περιεχόμενο

Samsung SSD 830 256GB - 178€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωρηση? Βρισκω στο amazon.co.uk τον Samsung 256GB 830 SSD SATA 6GBPS 2.5 inch Desktop Basic Kit στις 142,98 λιρες. Αυτο το κομμάτι είναι μονο ο σκληρος η και τα παραλειπόμενα για να τον βαλω στο desktop(βιδες-καλωδια κτλ)

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα με royal ηρθε μια μερα μετα.τωρα επειδη πεφτει παρασκευη μπορει να ερθει και δευτερα 24..σημερα εκανες τη παραγγελια? νωρις το βλεπω.

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωρηση? Βρισκω στο amazon.co.uk τον Samsung 256GB 830 SSD SATA 6GBPS 2.5 inch Desktop Basic Kit στις 142,98 λιρες. Αυτο το κομμάτι είναι μονο ο σκληρος η και τα παραλειπόμενα για να τον βαλω στο desktop(βιδες-καλωδια κτλ)

Η desktop έκδοση έχει και βάση, βίδες, καλώδια,...

Δημοσ.

256αρης συγχρονος και κορυφαιος SSD για... 2ος;;;

Τι ειναι ο 1ος, SLC? :shock: :rolleyes: :rolleyes: :-D

Ναι βρε, δεύτερος στη σειρά. Τον έβαλα αντί του DVD.

Ο άλλος είναι ένας μηχανικός.

Μη κολλάς με τη σειρά, καμία σημασία δεν έχει. τελικά θα μεταφέρω όλη τη δουλειά μου στον SSD φυσικά!

Δημοσ.

Ναι βρε, δεύτερος στη σειρά. Τον έβαλα αντί του DVD.

Ο άλλος είναι ένας μηχανικός.

Μη κολλάς με τη σειρά, καμία σημασία δεν έχει. τελικά θα μεταφέρω όλη τη δουλειά μου στον SSD φυσικά!

ελα ντε με ψάρωσες κι εμένα..νόμιζα οτι είχες 512 για πρωτο SSD grin.png

Δημοσ.

Έχει και 2 CD, τα utilities της Samsung και το Norton Ghost.

και τοτε ποια η διαφορα μεταξυ αυτων

Samsung SSD 830 2.5inch SATA III 6GBps 128GB Desktop Accessory Kit with Free Norton Ghost 15 £116.20 Item model number: MZ-7PC128D/EU

Samsung 128GB 830 SSD SATA 6GBPS 2.5 inch Desktop Basic Kit £79.99 Item model number: MZ-7PC128B/WW

http://www.samsung.com/gr/consumer/memory-storage/ssd/productcompare?prda=MZ-7PC128D/EU&prdb=MZ-7PC128B/WW

Δημοσ.

Τι να σου πω, δεν ξέρω τι παίζει με τόσες ονομασίες/εκδόσεις.

Εγώ πήρα από amazon.de μία που έλεγε desktop upgrade kit με όλα αυτά που έγραψα μέσα, και είχε και άλλες 2 εκδόσεις την απλή που δεν έγραφε τίποτα άλλο, και την mobile kit...

Δημοσ.

και τοτε ποια η διαφορα μεταξυ αυτων

Samsung SSD 830 2.5inch SATA III 6GBps 128GB Desktop Accessory Kit with Free Norton Ghost 15 £116.20 Item model number: MZ-7PC128D/EU

Samsung 128GB 830 SSD SATA 6GBPS 2.5 inch Desktop Basic Kit £79.99 Item model number: MZ-7PC128B/WW

http://www.samsung.com/gr/consumer/memory-storage/ssd/productcompare?prda=MZ-7PC128D/EU&prdb=MZ-7PC128B/WW

To D σημαίνει desktop version δηλαδή με bracket, καλώδια sata data και power

Το Ν σημαίνει notebook version, δηλαδή με καλώδιο/αντάπτορα usb-->sata

Το B σημαίνει basic version, δηλαδή τίποτα από τα παραπάνω.

Όλα έχουν τα cd που προαναφέρθηκαν.

Το /EU σημαίνει ότι απευθύνεται στην Ευρωπαϊκή αγορά, το /WW στην παγκόσμια αγορά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Norton Ghost χαρίζουν όλα τα SSD της Sammy; Ή μόνο για αυτά που το γράφει κιόλας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...