The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ΛΟΙΠΟΝ προσφατα εκανα φορματ στο νετβοοκ της ξαδερφης μου για ενα και μονο λογο! Ειχαμε προβλημα με τα πιστοποιητικα σε σελιδες στο web και σταματησε για κανα τριαρι μερες μεχρι σημερα!!!! σας παραθετω το screenshot απο το twitter!!! Αυτο το παραγμα μας εχει σπασει τα νευρα!!! Παρακαλω βοηθεια!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
hawkpilot Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ΛΟΙΠΟΝ προσφατα εκανα φορματ στο νετβοοκ της ξαδερφης μου για ενα και μονο λογο! Ειχαμε προβλημα με τα πιστοποιητικα σε σελιδες στο web και σταματησε για κανα τριαρι μερες μεχρι σημερα!!!! σας παραθετω το screenshot απο το twitter!!! Αυτο το παραγμα μας εχει σπασει τα νευρα!!! Παρακαλω βοηθεια!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Πούνε το σκρίνσοτ οεο?
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Πούνε το σκρίνσοτ οεο? Ασε το χω το χω!!!!! :mrgreen: :rolleyes:
hawkpilot Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ασε το χω το χω!!!!! :mrgreen: :rolleyes: Μήπως να αλλάζατε την ημερομηνία σε... 01/06/2012
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μήπως να αλλάζατε την ημερομηνία σε... 01/06/2012 Δεν αλλαζει γαμ... ο διας με αυτο το χρεπι... Το αλλαζεις και μετα ξαναπαει μονο του πισω :devil: :devil: :devil:
hawkpilot Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δεν αλλαζει γαμ... ο διας με αυτο το χρεπι... Το αλλαζεις και μετα ξαναπαει μονο του πισω :devil: :devil: :devil: Κάτσε... αλλάζεις ημερομηνία και αυτή ξανα-αλλάζει μόνη της σε 01/01/2002? Μήπως μετά από reboot? Τα win που έχεις εγκαταστήσει είναι νόμιμα?
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κάτσε... αλλάζεις ημερομηνία και αυτή ξανα-αλλάζει μόνη της σε 01/01/2002? Μήπως μετά από reboot? Τα win που έχεις εγκαταστήσει είναι νόμιμα? Crackerd και ειναι τα ιδια windows που εχω βαλει σε 10 pc και μονο της ξαδερφης μου το κανει αυτο μετα απο rebooot ναι!!! :devil:
hawkpilot Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Crackerd και ειναι τα ιδια windows που εχω βαλει σε 10 pc και μονο της ξαδερφης μου το κανει αυτο μετα απο rebooot ναι!!! :devil: Κατ' αρχήν χρησιμοποιώντας μη νόμιμα win κινδυνεύεις (μπορεί να έχει κάποιο malware/backdoor). Όμως, αφού χάνει την ημερομηνία μετά από reboot, πιθανότατα έχεις πρόβλημα με τη CMOS RAM του BIOS. Συνήθως η αιτία είναι η μπαταρία (λιθίου που υποστηρίζει το BIOS). Δε γνωρίζω πόσο εύκολο είναι να την αλλάξεις σε netbook...
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κατ' αρχήν χρησιμοποιώντας μη νόμιμα win κινδυνεύεις (μπορεί να έχει κάποιο malware/backdoor). Όμως, αφού χάνει την ημερομηνία μετά από reboot, πιθανότατα έχεις πρόβλημα με τη CMOS RAM του BIOS. Συνήθως η αιτία είναι η μπαταρία (λιθίου που υποστηρίζει το BIOS). Δε γνωρίζω πόσο εύκολο είναι να την αλλάξεις σε netbook... Ναι αλλα και στα υπολοιπα 9 pc δουλεψε ρολοι!!!! Τωρα του εβγαλα την μπαταρια και ουτως η αλλως σε monitor 19" δουλευει και δεν το μετακινει και μετα απο reboot εφτιαξε!!! :rolleyes: :rolleyes: και στην αρχη δεν εκανε updates λογω ωρας!!!! ΤΕΣΠΑ ευχαριστω για την βοηθεια!!!!! :rolleyes:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα