Dr.Strangelove Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιό λόγο θέλουμε μικρότερες SIM όταν τα κινητά γίνονται όλο και μεγαλύτερα; Όταν η επόμενη γενιά smartphones θα φτάσει στις 5", το μέγεθος της SIM μας πείραξε;
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέχρι να ανακοινωθούν από το Ινστιτούτο οι επίσημες προδιαγραφές' date=' δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με σιγουριά ποια πρόταση είναι αυτή που έγινε τελικά αποδεκτή.[/quote'] Το TechWeekEurope γράφει ότι τελικά νίκησε η συμμαχία Apple-πάροχοι. Δεν μπορώ να βάλω λινκ αυτήν τη στιγμή γιατί διάβασα το άρθρο σε εφαρμογή του κινητού.
John911 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιό λόγο θέλουμε μικρότερες SIM όταν τα κινητά γίνονται όλο και μεγαλύτερα; Όταν η επόμενη γενιά smartphones θα φτάσει στις 5", το μέγεθος της SIM μας πείραξε; Μπραβο ρε μαγκα.απ το στομα μου το πηρες.... Θυμαμαι που ειχαμε εκστασιαστει με το 8210, και τωρα παρακαλαμε για 5'+ και τρεις μπαταριες στην κολοτσεπη, γιατι πανω απο μιση μερα δε βγαζεις με τιποτα. Και για να μην παρεξηγηθω, κι εγω γουσταρω τεχνολογια...αλλα...εεε... ας παρουμε ενα 8210 για τηλ. και ενα κατι αλλο για ολα τα αλλα..
FarCry Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Το TechWeekEurope γράφει ότι τελικά νίκησε η συμμαχία Apple-πάροχοι. Δεν μπορώ να βάλω λινκ αυτήν τη στιγμή γιατί διάβασα το άρθρο σε εφαρμογή του κινητού. http://www.ft.com/cms/s/0/bb1e4b28-ac2d-11e1-a8a0-00144feabdc0.html#ixzz1wa7TpH7T ETSI, which said it would publish the new Sim’s detailed specification “in due course,” did not specifically name Apple as the winner in its website announcement Friday, but Giesecke & Devrient, the Munich-based smartcard maker and a member of the ETSI committee, identified the Apple design as the winner, according to MacWorld, the magazine.
bisbirikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τα κινητά μέχρι το iPhone είχαν την τάση να γίνονται μικρότερα. Με την εξάπλωση του mobile Internet , την εξέλιξη των λειτουργικών προγραμμάτων και επεξεργαστών υπάρχει αντίστροφη τάση . Είναι βέβαιο πως οι πληροφορίες απεικονίζονται καλύτερα σε μεγαλύτερα smartphones. To στοίχημα είναι τα κινητά να έχουν μεγαλύτερες οθόνες ενώ ταυτόχρονα να είναι λεπτότερα και ελαφρύτερα. Η micro Sim είναι συμβατή με την κλασική Sim. Αμφιβάλλω εάν το μέγεθος της είναι ουσιαστικός παράγοντας όσο πρακτικά μικρή και αν γίνει. Πιστεύω πως ουσιαστική λύση είναι οι ενσωματωμένες sim. Ενα κινητό με την sim κολλημένη στην πλακέτα του γλιτώνει τον όγκο του μηχανισμού τοποθέτησης της. Εάν ανοίξετε μία κάρτα sim το τσιπάκι στο κέντρο που κάνει όλη την δουλειά έχει λιγότερο από το ένα δέκατο του μεγέθους της. Μία ενσωματωμένη στο κινητό sim πραγματικά εξοικονομεί χώρο και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε σε αντίθεση με τις κλασικές που πρέπει να βρίσκονται σε σημείο προσβάσιμο από τον χρήστη. Η ενσωματωμένη sim θα φέρει επανάσταση όπως και οι ενσωματωμένες μπαταρίες. Η apple προσπαθεί καιρό να πετύχει την κατάργηση των καρτών sim. Σίγουρα θα υπάρχει δέσμευση στην αλλαγή sim και μπαταρίας. Αν και στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα iPhone είναι αγορασμένα με επιδότηση συμβολαίου.
dmsdms Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μόνο που είναι adaptor... Δηλαδή πρέπει να τη βγάζεις από τη μία συσκευή και να το βάζεις στην άλλη. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να φροντίσω να μην είναι ανοιχτά και τα δύο κινητά ταυτόχρονα... Δεν είναι το θέμα μας αυτό όμως.... Στο κάτω κάτω ας το κάνουν τύπου software και να μην χρειάζεται καν Sim. Είναι ανάγκη να μας περάσουν από τόσα στάδια? εμ θέλεις την ευκολία σου γιατί βαριέσαι να βγάζεις τι μια σιμ και να την βάζεις αλλού εμ γκρινιάζεις για 10 ευρώ που δεν ήσουν υποχρεωμένος να τα δώσεις αρκεί να κουνούσε το χεράκι σου. Ελεος... Μονο και μονο για την apple οι εταιριες βγαλανε micro sim ..τωρα νομοζω και αυτο παλι μια καινοτομια της μηλοεταιριας θα ειναι... Ασε που προωθουσε δικια της παντεντα να εχει καθε κινητο δικια της ενσωματωμενη σιμ και απλα να γινεται η επιλογη φορεα απο το itunes καπως ετσι... Τωρα μονο απο την sony βλεπω καποιες ωραιες κινησεις που μεσα στο κουτι της εχει και προσαρμογεα νομοζω στο s απο micro σε κανονικα δεν είχε τίποτα φίλε μου. . . . τουλάχιστον στο δικό μου το s
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Πιο μικρό γίνεται, αλλά όσο θα πρέπει να την πιάνεις με το χέρι για να τη βάλεις θα είναι πρακτικά αδύνατο να μικρύνει κι άλλο... καλα ναι μετα απο ενα σημειο δεν θα ειναι πρακτικο.αλλα με σχεση την σημερινη sim εχουν περιθωρια να μικρυνουν αρκετα.στο τελος θα δινουν και κανα εργαλειακι μεσα για την τοποθετηση.κανα μυτοτσιμπηδο.λες και το προβλημα στα κινητα ηταν η sim.αφου τα κινητα μεγαλωνουν σε μεγεθος λογω μεγαλυτερης οθονης η sim τους πειραξε??
Technology fan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 εμ θέλεις την ευκολία σου γιατί βαριέσαι να βγάζεις τι μια σιμ και να την βάζεις αλλού εμ γκρινιάζεις για 10 ευρώ που δεν ήσουν υποχρεωμένος να τα δώσεις αρκεί να κουνούσε το χεράκι σου. Ομολογώ πως αυτό με τον adaptor δεν το ήξερα... Αλλά από το να δώσω 2 ευρώ και να περίμενα και 25 μερες για να ρθει από ebay ίσως καλά να έκανα τελικά, απλά πλέον δεν θα γκρινιάζω... Όσο για το χεράκι μου, κουνιέται πολύ καλά...
dlsdls Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 5e microsim απο cosmote Sent from my GT-S5360 using Insomnia
nikster Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω τι λέτε εσεις αλλά το επόμενο στοίχημα θα είναι κινητά με πτυσσόμενη οθόνη κάτι σαν ακορντεόν αυτό είναι που θα κάνει τα κινητά και μικρά και με μεγάλη οθόνη όταν το δουλεύεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα