devilfish Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 καλησπέρα πολλές φορές μόλις κάνω login στο user μου στα windows 7 εμφανίζεται για λίγο το πλαίσιο διαλόγου αντιγραφής αρχείου και από τι βλέπω αντιγράφει ένα αρχείο στο system32 παίζει να έχω κανα ιο? γιατί όταν ψαχνόμουν με το poison ivy κάτι τεχνικές που έβλεπα αντέγραφαν κάτι αρχεία στο system32 αλλά μια φορά ή κατά την αλλαγή της ip του θύματος αλλά επειδή έχω cyta δεν κλείνω το router άρα αλλάζω σπάνια ip
crc2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Για ρίξε μια ματια μηπως φορτώνεται κάτι στην εκκίνηση σου , και το προκαλεί αυτό ....
devilfish Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Malwarebytes Anti-Malware (PRO) 1.60.0.1600 www.malwarebytes.org Database version: v2012.06.01.02 Windows 7 x64 NTFS Internet Explorer 8.0.7600.16385 Anthony :: USER-PC [administrator] Protection: Disabled 1/6/2012 5:21:11 μμ mbam-log-2012-06-01 (17-21-11).txt Scan type: Quick scan Scan options enabled: Memory | Startup | Registry | File System | Heuristics/Extra | Heuristics/Shuriken | PUP | PUM Scan options disabled: P2P Objects scanned: 293105 Time elapsed: 15 minute(s), 2 second(s) Memory Processes Detected: 0 (No malicious items detected) Memory Modules Detected: 0 (No malicious items detected) Registry Keys Detected: 0 (No malicious items detected) Registry Values Detected: 0 (No malicious items detected) Registry Data Items Detected: 0 (No malicious items detected) Folders Detected: 0 (No malicious items detected) Files Detected: 0 (No malicious items detected) (end) μισο λεπτο να ανεβασω και photo με τα προγραμματα που ανοιγουν στο boot
devilfish Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 up σημερα μου αλλαξε την αναλυση μονο του και πλεον δεν εχει επιλογη για 1920χ1080 αναλυση ενω οι drivers ειναι εγκατεστιμενοι (τους ξανα κατεβαζω μπας και γινει τπτ) διορθώθηκε το τελευταίο
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μήπως τα 7άρια σου τρέχουν πίσω από μπανάνες (μαϊμούδες); Μπορεί να είναι κάποιος Loader που τρέχει κατά την σύνδεση για να παρακάμπτει το κλείδωμα των 7. Δεν μπορείς να δεις ποιο αρχείο είναι αυτό; Βλέπω όμως και 2 εκδόσεις Adobe (cs5, cs6), μπορεί να είναι και από αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα