agipaok Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εχω ενα dreambox DM800 κλωνο και ηθελα αν καποιος μπορει να με βοηθησει να μου πει πως μπορω να κανω εγγραφη προγραμματων σε δισκο στο Pc μου μεσω LAN επειδη απο οτι ξερω πρεπει να συνδεσω sata 2,5 '' για να κανω εγγραφη... Ευχαριστω Αν ειμαι στο σωστο section ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Με VLC μπορείς να γράψεις μέσω δικτύου, αλλά το πιο εύκολο είναι να συνδέσεις φλασάκι/usb σκληρό. Δεν σου κάνει αυτή η λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Απο ότι προσπάθησα και διάβασα θέλει sata με USB δεν τα γράφει !! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα γράφει μια χαρά, απλά πρέπει να του ορίσεις το path εγγραφής από τις ρυθμίσεις. Επίσης, πρέπει να είναι σε FAT32 ο δίσκος ή το φλασάκι. Από πρόχειρο google για να μην τα γράφω : http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=188813 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2012 από Candlemass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Λες ??? Για να το δοκιμασω και να σου πω...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικα τα καταφερα ... Γινεται τελικα εγγραφη σε USB ευχαριστω...!!! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2012 από agipaok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα