agipaok Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Υπαρχει καποιος αγιος ανθρωπος να με βοηθησει να βρω την σειρα αυτη του Discovery ?
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=deadly+catch#/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=deadliest+catch&rh=i%3Aaps%2Ck%3Adeadliest+catch http://www.play.com/Search.html?searchstring=deadliest+catch&searchsource=0&searchtype=allproducts
agipaok Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για τα λινκς τα εψαξα και γω αλλά το κακό είναι ότι δεν έχουν ελληνικούς υποτιτλους!!! Παίζει να υπάρχουν πουθενά ; Sent from my iPhone using Insomnia
RottenLungs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς ή θα δείς αυτά που υπάρχουν στο ΣΚΑΪ ή θα μάθεις Αγγλικά. Εγω την βλέπω την σειρά και ούτε Αγγλικούς υπότιτλους δεν βρίσκεις. Καλή σειρά αν και δεν είναι και για πολύ γιατι είναι φούλ μονότονη. Επίσης δίνεις έμφαση σε ανύπαρκτα προβλήματα για να σε αγχώσει και να δημιουργήσει λίγη ένταση (κάτι που με χαλάει πότε πότε). Για μία στις τόσες όμως κωλολέει.
agipaok Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αγγλικα ξερω καλα...αλλα αλλη χαρη εχει με υποτιτλους... Οσο για την σειρα διαφωνω...Εχω Discovery και εχω δει 10αδες επεισοδεια...Ειναι φοβερη σειρα για μενα..Απλα ηθελα να τα δω με την σειρα γιατι εχει 9 σεζον ... Τωρα την Κυριακη ξεκιναει η καινουργια...!
SpirtouLisS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 μονοτονη σιγουρα δεν ειναι και μου αρεσει που σε βαζει φουλ στο πνευμα και στο αγχος μερικων ανθρωπων που ισως κανουν μια απο τις πιο κοπιαστικες σωματικα και πνευματικα δουλειες που υπαρχουν. μονοτονη ειναι το ice road trackers που μεχρι και γυναικες οδηγους(ολως τυχαιως εμφανισιμες) εψαξαν και βρηκαν για να πετυχουν λιγο ενδιαφερον. Απο το 1 εκ των 2 φυλων τουλαχιστον. Προσωπικα το deadliest catch το βλεπω χωρις υποτιτλους και δε θεωρω οτι μου λειπουν τοσο πολυ. Ισως οι διαλογοι εχουν λιγο λιγοτερη σημασια σε αυτη τη σειρα
agipaok Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Συμφωνω και μαλλον παω να το παρω χωρις τι να κανουμε..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα