Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κ καλως σας βρηκα,να στε ολοι καλα!!!

λοιπον εχω ενα desktop με τα εξης χαρακτηριστικα:core 2 quad q6600 2,4 ghz,ati hd 4650,3gb ram,windows vista

και εχω το εξης προβλημα,το συνδεω(hdmi) με την tv για να βλεπω καμια ταινια και δεξια-αριστερα κ πανω κατω μου

εμφανιζει μαυρες γραμμες στο μεγεθος 2 δακτυλων,δηλαδη το προβλημα ειναι οτι η εικονα δεν πιανει ολη την τηλεοραση,

σαν να μην μπορει η αναλυση της καρτας γραφικων να ανταπεξελθει στην τηλεοραση.τι μπορω να κανω για να φαινετε σε ολη

την τηλεοραση???

χρησιμοποιω το vlc.

ευχαριστω σε οσους απαντησουν..

Δημοσ.

Ε,άρα είναι λογικό να τα δείχνει ό,τι νάνε,δες αν μπορείς να καταφέρεις μέσα από το πρόγραμμα ελέγχου στον Η/Υ να θέσεις ξεχωριστή ανάλυση για την TV σου ή 1920x1080 πού όμως θα είναι Interlaced ή 1280x720 που είναι το HDready.

Αν δεν μπορείς μέσα από το πρόγραμμα ελέγχου τότε θα πρέπει να βάλεις μια από αυτές σαν κεντρική ανάλυση στον Η/Υ σου.

Αλλιώς μόνο αν έχει η TV κάποια ρύθμιση για να τραβάει την εικόνα και να καλύπτει ολόκληρη την οθόνη (λογικά στο κουμπί/μενού που ορίζεις το aspect ratio-αναλογία οθόνης).

Δημοσ.

δοκίμασε να χρησιμοποιείς μόνο την οθόνη της τηλεόρασης έτσι ώστε να δουλεύει με τη δική της ανάλυση(έναρξη>βοηθήματα>σύνδεση προβολέα>μόνο προβολέα)

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για την βοηθεια,το προβλημα λυθηκε!!!

ανοιξα το ati catalyst control center,πηγα στην οθονη της tv

στις ρυμισεις και αλλαξα μια ρυθμιση που λεγετε scalling options

και μου την εφερνε οσο κοντα η μακρια ηθελα την οθονη....

ολα καλα λοιπον.κ παλι ευχαριστω!!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...