Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να συνδέσω το δευτερο pc μου ασυρματα πανο στο TG585 v8 το δευτερο pc μου ομως δεν εχει ασυρματη καρτα δικτυου oποτε αγορασα αυτο http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W002129 το προβλημα ειναι οτι βρισκει κανονικα το δικτυο αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι τα windows(7) δεν ειναι δυνατον να συνδεθουν σε αυτό το δίκτυο η αλλοτε συνδεεται και μου βγαζει συνδεση χωρις προσβαση στο internet

wtf τι στο καλο πρεπει να κανω??

Δημοσ.

πρέπει να περάσεις καρφωτά την ip στις ρυθμίσεις του ασύρματου καθώς και τα dns της εταιρείας σου. εαν δεν τα ξέρεις τα ψάχνεις στο ίντερνετ ή βάζεις της google.

scaled.php?server=72&filename=frshk.jpg&res=landing

εκεί που είναι σβησμένα βάζεις εσύ ανάλογα με την ip του ρούτερ σου.

Δημοσ.

α.crypto βρηκες να παρεις και εσυ?

β.δοκιμασε πιο νεους drivers.

γ.δοκιμασε πιο νεο Firmware για το ρουτερ

δ.δοκιμασε αλλο καναλι στο ρουτερ.

ε.δοκιμασε για δοκιμη να μην εχεις καθολου κλειδωμα και ετσι και μπει μετα δοκιμασε με wpa αντι για wpa2.αν το εχεις wpa+wpa2 βαλτο σκετο wpa.

στ.επισης να μην σε κοβει καποιο Firewall. με καλωδιο με αυτο το Pc εχεις ιντερνετ?

το firmware αστο τελευταιο για το ρουτερ διοτι δυσκολα φταιει αυτο και ειναι και λιγο ιστορια.

τα καρφωτα Ip θα χριαζοντουσαν

α.αν ειχες κλειστο dhcp.

β.αν σε κοβε το Firewall σε κατι.

και συνηθως εκει δεν εχεις θεμα την ip αλλα με τους dns οτι πολλες φορες δεν γινονται Resolved.μην σε μπλεξω παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...