Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να με βοηθησετε τι μπορω να βαλω απο τα πιο πανω για να εχο καλυτερα αποτελεσματα σε gaming kai boot . Μια ακομα ερωτηση αν εχο σε εναν ta windows kai σε ενα αλλο to steam θα εχω θεμα πιο συγκεριμενα το cod to crysis 2 homefront. Και τετοια γαμεσ αμα ειναι σε δεθτερουν ssd υπαρχει θεμα ?

Δημοσ.

Το steam μπορείς να το εγκαταστήσεις σε όποιο δίσκο θες. Οπότε δε θα έχεις κανένα θέμα εκτός βέβαια των χαμηλότερων load times αν το έβαζες στον ssd. Γενικά ο ssd αξίζει και με το παραπάνω. Και σε boot time(τεράστια διαφορά) και σε γενικότερη εμπειρία χρήσης όλου του PC. Στα παιχνίδια μην περιμένεις τρελές διαφορές εκτός των load times αν τα έχεις στον ssd.

Και πάμε στην ερώτηση.

Πόσα διαθέτεις ;

Δημοσ.

Βρεσ μου τον τοπ μου μενουν 700 ε εναν αξιολογο θα βρο α το κουτι μου κατω κατω εχει ενα κοθτακι ειδικα για σσδ ειναι το haf tis coolermaster. Να το βαλο εκει η να παρω ανταπτορα και να βαλο στουσ σκλυρουσ που εχουν και fan gia cooling

Δημοσ.

1) O ssd δεν χρειάζεται ψύξη γιατί δε ζεστένεται ! Οπότε βάλτον εκέι που είπες. Δεν χρειάζεται να τον χτυπάει κανένα φουρφούρι σε αντίθεση με τους μηχανικούς.

2)Δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτα για την χρήση που τον θέλεις. Δεν νομίζω να ασχολέισαι με video editing και βαριές εφαρμογές.

Σου προτείνω τον samsung 830 128 gb . Είναι σταθερός. Δεν έχουν αναφερθεί προβήματα και είναι από τους πιο γρήγορους που κυκλοφορούν

Εναλακτικά μπορείς να πας σε corsair . Εξίσου καλοί

Τέλος σε λίγο χαμηλότερη τιμή υπάρχει και ο crucial

Δες εδώ για λεπτομέρειες

Ενοείται με βάση τα παραπάνω ξεχνάς το μηχανικό δίσκο για βασικό σκληρό δίσκο του λειτουργικού.

Ξέχασα να ανφέρω τον scandisk. Πολύ καλή λύση και αυτή

Δημοσ.

Cs5. Λιγο edting λιγα πραγματα κατι ακομα αν δεν ειναι φυσικα κοπος εσι στη θεση ποιον θα επερνεσ? Α κατι ακομα αν παλι δεν ειναι κοποσ ποια ραμ να βαλω στην z77x d3h μαζι με 3770 σκετο δεν παιρνω τον κ γιατι ειμαι τουβλο απο overcloking και εχω οτι εχουν θεματα οι κ

Δημοσ.

Cs5. Λιγο edting λιγα πραγματα κατι ακομα αν δεν ειναι φυσικα κοπος εσι στη θεση ποιον θα επερνεσ? Α κατι ακομα αν παλι δεν ειναι κοποσ ποια ραμ να βαλω στην z77x d3h μαζι με 3770 σκετο δεν παιρνω τον κ γιατι ειμαι τουβλο απο overcloking και εχω οτι εχουν θεματα οι κ

1) Εαν ρωτάς προσωπικά θα έπαιρνα τον samsung λογω σταθερότητας. Όχι πως οι άλλοι έχουν προβήματα αλλά τον προτιμώ.

2) Ram εδώ , εκτός αν θες κάτι σε low profile για να χωρέσει και η ψυχτρα σου. Πάνω κάτω ίδιες τιμές έχουν

Να σε ρωτήσω για ποια χρήση προορίζεται το PC? Αν μιλάμε για gaming δεν υπάρχει λόγος για 3770 .Πάνε στον 3570κ . Αυτή είναι η άποψη μου. Άσχετο αλλά οι K δεν έχουν κανένα θέμα. Είναι οι ίδιοι επεηεργαστες 3770κ=3770 , 3570κ = 3570 με τη διαφορά ότι έχουν ξεκλείδωτο πολαπλασιαστή για o/c. Κοινώς είναι πιο friendly στο οc

Αν δεν ασχολείσαι πολύ και επαγγελματικά με cs5 και ειδικά με ότι έχει σχέση με video - editing μια χαρά σου κάνει και ο ι5. Αν μιλάμε για σοβαρή επαγγελματική λύση ο i7 τοτε είναι μονόδρομος

Δημοσ.

Ποιο μεγαλος σσδ και στατηεροσ υπαρχει ? Μπα θα βαλω ετοιμη υδροξηξη προτεινε οτι ram θεσ βασικα απο cooling me tin h80 I me h100 θα ειμαι οκ απο αποξη cooling και αποδοσης?κυριωσ στο photoshop kanei o 3570?

Δημοσ.

Μισό λεπτό...

Καταρχείν όλοι oi ssd που σου πρότεινα βγαίνουν και σε 256 αλλά η τιμή να ξέρεις ξεφευγει. Σκρουτζαρε λίγο για να δεις.

Υδροψυξη να βάλεις για ποιό λόγο ;

Εγώ έχω το H100 επειδή ασχολούμαι με το oc. Εσύ για ποιό λόγο ; Αν δεν ασχολήθείς με το oc δεν αξίζει + οτι είναι και πολύ θορυβώδη αυτά που λες.

Μια χαρα κάνει ο 3570 για photoshop. Στο photoshop χρειάζεσαι ram και για την ερασιτεχνική χρήση που το θες 8GB είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Επειδη πχ οταν επεζα ενα παιχνιδι και ηξερα οτιανεβαζε θερμοκρασιεσ δεν το ευχαριστιομουν και φοβομουν πιοσ ειναι ο ποιο αποτελεσματικοσ τροποσ να τον εχω κρυο απο αερισμο το κουτι εινα οκ κατι ακομα αμα παρω τον 2600κ ι τον 2600 θα εχουν μεγαλεσ επιπτωσεισ στην gtx 670

Δημοσ.

Δες καμιά mainstream αεροψυξη αν θες καλυτερς θερμοκρασιες και λιγοτερο θορυβο. Τι θέμα να έχει η 670 με τον 2600;Αν ενοείς bottleneck φυσικά και όχι

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Mainstream ? Εννουσα. Αν δω διαφορα με την pci3 με την οποια μπορω να εχω μονο με τουσ καινουριουσ α καιαπο θεματα σταθεροτητασ ειναι οκ δλδ?μια ακομα ερωτηση ξερω οτι τα νεα βιος ειναι ετοιμα με τη μητρικη και δεν θελουν ρυθμησεισ αν βαλω σσδ τι θα πρεπει να αλλαξω?

Δημοσ.

Οχι οι διαφορές είναι μηδαμινες.Ομως αν στηνεις τωρα νεο συστημα θα πας σε z 77 και ivy γιατι δεν υπάρχει λόγος να πας στο προηγουμενο socket.με τον ssd δε θα εχεις κανένα προβλημα ,απλα το συνδεεις οπως τους hds και μετα κανεις εγκατασταση τα win

Δημοσ.

Ρε ειδα το σαμσυνγκ ο χρηστοσ και η παναγια 15 ευρο μεταφορικα δηλαδη με λιμουζινα ερχετε ο παναγια. Το firmware pos to kano update?

Δημοσ.

Το πρωτο μαγαζι που πουλααει τον σαμσυνγκ α και δεν πρεπει να το βαλω να εινα ahci. Κατι ακομα τα μαγαζια. You ξερεισ αμα εινα καπου στο μαρουση η στη κηφισσια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...