Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lord of Shadow: Mirror of Fate (3DS)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λέτε να το παίξουμε κι αυτό σε home console..??

Konami 'would consider' HD Castlevania: Mirror of Fate, MercurySteam has assets ready

Speaking to CVG, Konami UK studio head Dave Cox said "Absolutely, yeah, we would consider it" to the prospect of an HD version of Castlevania Lords of Shadow: Mirror of Fate, following its 3DS debut next month. "We want as many people to play it as possible. Obviously we have an exclusivity deal with Nintendo right now though and they've been very supportive of the product."
Δημοσ.

To 3DS έχει κι άλλα πολλά παιχνίδια πέρα απο δύο-τρία που θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες. ;)

Η πλειοψηφία εκ των οποίων είναι Mario και Zelda τα οποία μου είναι παντελώς αδιάφορα (εκτός από το zelda λίγο). Δεν βρίσκω ακόμα λόγο αγοράς από την στιγμή που έχω ήδη φορητή κονσόλα.

Δημοσ.

naruto14 το 3ds έχει μέχρι στιγμής το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς fire emblem awakening, και τον νοέμβριο με το ποκεμον θα γίνει το χάος

Δημοσ.

naruto14 το 3ds έχει μέχρι στιγμής το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς fire emblem awakening, και τον νοέμβριο με το ποκεμον θα γίνει το χάος

Σιγα και εσύ το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς. Χαλάρωσε. Εκτός αν εννοείς στις φορητές κονσόλες μόνο.

Δημοσ.

το ξέρεις οτι μιλάω για 3ds-psvita-wii u ε?,αυτή είναι η current gen, και ναι είναι το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς μέχρι στιγμής,όταν μιλάμε για srpg και πέρνει τέτοια σκορ απο την δύση που γενικά δεν πάνε καλά 9+ απο τα περισσότερα Site. προσωπικά και 5 να το δίνανε δεν με νοιάζει fire emblem= έπος για μένα ,δεν έχω παίξει fire emblem και να μην μου άρεσε.

btw για το συγκεκριμένο castelvania δεν έχω τα καλύτερα λόγια, πολύ αργό μου φαίνεται, τα 2d castelvania δεν τα αγγίζει με τπτ, απλά έπρεπε να το βγάλουν σε 3d για το 3ds,μακάρι να δούμε και κλασικό 2d castelvania.

Δημοσ.

το ξέρεις οτι μιλάω για 3ds-psvita-wii u ε?,αυτή είναι η current gen, και ναι είναι το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς μέχρι στιγμής,όταν μιλάμε για srpg και πέρνει τέτοια σκορ απο την δύση που γενικά δεν πάνε καλά 9+ απο τα περισσότερα Site. προσωπικά και 5 να το δίνανε δεν με νοιάζει fire emblem= έπος για μένα ,δεν έχω παίξει fire emblem και να μην μου άρεσε.

btw για το συγκεκριμένο castelvania δεν έχω τα καλύτερα λόγια, πολύ αργό μου φαίνεται, τα 2d castelvania δεν τα αγγίζει με τπτ, απλά έπρεπε να το βγάλουν σε 3d για το 3ds,μακάρι να δούμε και κλασικό 2d castelvania.

Όταν λες γενιάς είναι σαν να εννοείς τα PS3 και 360. Ακόμα δεν έχουν τελειώσει. Αντιθέτως η πρώτη βρίσκεται στην καλύτερη της εποχή με όλα τα exclusives που έρχονται. Αυτήν την στιγμή είμαστε ενδιάμεσα σε 2 γενιές.

Δημοσ.

μάλλον δεν τα ξέρεις καλά φίλε naruto η γενιά έχει τελειώσει με το που βγήκε το wii u ,και στις φορητές όταν βγήκε το 3ds.αυτό είναι fact και όχι για debate έχουμε περάσει στο επόμενο επίπεδο αλλιώς ας περιμένουμε και την sega να βγάλει κονσόλα μπας και ανακοινώσουμε την αρχή της προηγούμενης γενιάς, δεν είναι έτσι τα πράγματα. δεν υπάρχει είμαστε ενδιάμεσα σε 2 γενιές ,και το ps2 πωλείτε τι σημαίνει οτι είμαστε ενδιάμεσα σε 3? και το pc σε ποιά κατηγορία το βάζεις εσύ γιατί υπάρχει και απο gen1.. χεχε. 

με το που έβγαλε η Nintendo το wii u είμαστε new gen, τώρα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι και οι πωλήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη και πέρνει headstart η νιντέντο. άσχετα αν κάποιους όπως και μένα δεν μαρέσει το wii u λόγο hardware. 

τέσπα για να επιστρέψουμε στο θέμα, το παιχνίδι θα έχει πολλά να δώσει απο άποψη ιστορίας αλλα μάλλον θα φέρει το castelvania σε classic gb στυλ που ηταν αργό το gameplay, θα το δοκιμάσω και μετά θα το κρίνω,αλλα δύσκολα να με τραβήξει όπως τα latest 2d του ds.

Δημοσ.

μάλλον δεν τα ξέρεις καλά φίλε naruto η γενιά έχει τελειώσει με το που βγήκε το wii u ,και στις φορητές όταν βγήκε το 3ds.αυτό είναι fact και όχι για debate έχουμε περάσει στο επόμενο επίπεδο αλλιώς ας περιμένουμε και την sega να βγάλει κονσόλα μπας και ανακοινώσουμε την αρχή της προηγούμενης γενιάς, δεν είναι έτσι τα πράγματα. δεν υπάρχει είμαστε ενδιάμεσα σε 2 γενιές ,και το ps2 πωλείτε τι σημαίνει οτι είμαστε ενδιάμεσα σε 3? και το pc σε ποιά κατηγορία το βάζεις εσύ γιατί υπάρχει και απο gen1.. χεχε. 

με το που έβγαλε η Nintendo το wii u είμαστε new gen, τώρα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι και οι πωλήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη και πέρνει headstart η νιντέντο. άσχετα αν κάποιους όπως και μένα δεν μαρέσει το wii u λόγο hardware. 

τέσπα για να επιστρέψουμε στο θέμα, το παιχνίδι θα έχει πολλά να δώσει απο άποψη ιστορίας αλλα μάλλον θα φέρει το castelvania σε classic gb στυλ που ηταν αργό το gameplay, θα το δοκιμάσω και μετά θα το κρίνω,αλλα δύσκολα να με τραβήξει όπως τα latest 2d του ds.

To PC δεν το βάζω σε καμιά γενιά. Το PS2 δεν πωλείται ακόμα και όσο πωλούταν δεν το είχα καν στο νου μου για τον απλό λόγο ότι δεν έβγαιναν παιχνίδια. Παρόλο όμως που βγήκε το Wii U τα περισσότερα multiplatforms συνεχίζουν να βγαίνουν σε PS3 360. Μπορεί θεωρητικά να μπήκαμε στην νέα γενιά, όμως η τωρινή δεν έχει ακόμα τελειώσει. Αντιθέτως έχει πολύ πράγμα ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...