CtrlFreak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, προσπαθώ να πάρω ένα κείμενο από ένα αρχείο pdf αλλά στο copy-paste που κάνω το κείμενο στο word μου εμφανίζει τετραγωνάκια αντί για γράμματα. Το αρχείο είναι αυτό.
damastes Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 οι γραμματοσειρές που έχει χρησιμοποιήσει είναι Postscript και βγαίνουν λάθος.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 labs.doc ετοιμος το "προβλημα" που συναντας ειναι οντως βλακεια αλλα νομιζω εχει θεμα η κωδικοποιηση των χαρακτηρων. τη μετατροπη την εκανα με το abbyy fine reader
Sash21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Νομίζω ότι αυτό που έγραψα σε αυτό το άρθρο μπορεί να σε βοηθήσει. Δεν ξέρω για τους τύπους. Μπορείς και με το ABBY.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ πολύ!!!! υποψιν μπορει να εχει και λαθη μεσα δεν το εχω κοιταξει.Κενες σελιδες κλπ μιας και το προγραμμα ο,τι μπορει κανει!
crc2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Επειδη αρκετά αρχεία PDF έχουν θέμα με τις γραμματοσειρές και την κωδικοποίηση που έχουν φτιαχθεί , μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα OCR , και να στο κάνει αρχείο Word , όπως το Finereader , και να κάνεις αντιγράφη / επικόλληση χωρίς κανένα πρόβλημα !!!
CtrlFreak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κάποια κομμάτια έλειπαν αλλά όχι αυτό που χρειαζόμουν!! Ευχαριστώ και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα