ioannis8558 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Γίνεται? εννοεις απ'το appstore του iOS η σε mac OS μηχανημα? αν και δε νομιζω να γινεται σε κανενα απ'τα δυο. χρειαζεται να συνδεσεις μια καρτα σου στο apple id σου
neggo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Θελω να αγοράσω μεσω του ipad απο το appstore. Δηλαδη δεν γίνεται δίχως paypal, έτσι? Τουλάχιστον με prepaid card της αγροτικη τράπεζας γίνεται? http://www.atebank.g...BankPrepaid.htm
mdr21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οσο ασφαλες ειναι το Paypal τοσο ειναι και το appstore.
Darkpipis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά εγώ έβαλα στο app store την pre paid μου από την euro bank και ενώ έκανα αγορές μπαίνω στο e banking αλλά 20 euro είχα βάλει ,και μετά τις αγορές πάλι 20 ευρώ έχει μέσα η κάρτα ,απο που τράβηξε λεφτά η apple , να αρχίσω να ανησυχώ ;
fuku Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά εγώ έβαλα στο app store την pre paid μου από την euro bank και ενώ έκανα αγορές μπαίνω στο e banking αλλά 20 euro είχα βάλει ,και μετά τις αγορές πάλι 20 ευρώ έχει μέσα η κάρτα ,απο που τράβηξε λεφτά η apple , να αρχίσω να ανησυχώ ; οριζόμενες φορές αργεί καμιά μέρα..... πάντως μείνε ήσυχος θα σου τα πάρει!!!!!
neggo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 καλησπέρα, έχω prepaid card αλλα μου ζητάει security code για να κάνω αγορά. Ξέρεις κανεις τι είναι αυτο?
neggo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 καλησπέρα, έχω prepaid card αλλα μου ζητάει security code για να κάνω αγορά. Ξέρεις κανεις τι είναι αυτο? Πολύ απλά, παίρνεις τηλέφωνο στη τράπεζα και σου εξηγεί οτι το security number απαρτίζεται απο 3 αριθμούς και βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας σε ένα λευκό πλαίσιο.
nospa21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μη ρωτάτε χαζομάρες βρε, πως να γίνεται αφού το Paypal δεν είναι της Apple, η Apple δε θα κέρδιζε τίποτα αν πλήρωνες με Paypal οπότε πάρε εκεί μία κάρτα και κάνε δουλειά σου.
georgeadams Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μη ρωτάτε χαζομάρες βρε, πως να γίνεται αφού το Paypal δεν είναι της Apple, η Apple δε θα κέρδιζε τίποτα αν πλήρωνες με Paypal Άσχετο. Ούτε η Visa ή η MasterCard είναι της Apple και όμως το App Store δέχεται κανονικά πληρωμές με αυτές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα