Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται?

εννοεις απ'το appstore του iOS η σε mac OS μηχανημα? αν και δε νομιζω να γινεται σε κανενα απ'τα δυο. χρειαζεται να συνδεσεις μια καρτα σου στο apple id σου

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έβαλα στο app store την pre paid μου από την euro bank και ενώ έκανα αγορές μπαίνω στο e banking αλλά 20 euro είχα βάλει ,και μετά τις αγορές πάλι 20 ευρώ έχει μέσα η κάρτα ,απο που τράβηξε λεφτά η apple , να αρχίσω να ανησυχώ ;

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έβαλα στο app store την pre paid μου από την euro bank και ενώ έκανα αγορές μπαίνω στο e banking αλλά 20 euro είχα βάλει ,και μετά τις αγορές πάλι 20 ευρώ έχει μέσα η κάρτα ,απο που τράβηξε λεφτά η apple , να αρχίσω να ανησυχώ ;

οριζόμενες φορές αργεί καμιά μέρα..... πάντως μείνε ήσυχος θα σου τα πάρει!!!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα, έχω prepaid card αλλα μου ζητάει security code για να κάνω αγορά. Ξέρεις κανεις τι είναι αυτο?

Δημοσ.

καλησπέρα, έχω prepaid card αλλα μου ζητάει security code για να κάνω αγορά. Ξέρεις κανεις τι είναι αυτο?

Πολύ απλά, παίρνεις τηλέφωνο στη τράπεζα και σου εξηγεί οτι το security number απαρτίζεται απο 3 αριθμούς και βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας σε ένα λευκό πλαίσιο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μη ρωτάτε χαζομάρες βρε, πως να γίνεται αφού το Paypal δεν είναι της Apple, η Apple δε θα κέρδιζε τίποτα αν πλήρωνες με Paypal οπότε πάρε εκεί μία κάρτα και κάνε δουλειά σου.

Δημοσ.

Μη ρωτάτε χαζομάρες βρε, πως να γίνεται αφού το Paypal δεν είναι της Apple, η Apple δε θα κέρδιζε τίποτα αν πλήρωνες με Paypal

Άσχετο. Ούτε η Visa ή η MasterCard είναι της Apple και όμως το App Store δέχεται κανονικά πληρωμές με αυτές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...