Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια, το pc προοριζεται για πολυ γενικη και γενικοτερα απλο σερφαρισμα, κατεβασμα, εφαρμογες γραφειου.. και το πιο πολυπλοκο που θα κανει αντε να ναι Multitasking του τυπου γινεται εγγραφη dvd ενω ταυτοχρονα παιζει μια ταινια και σερφαρισμα.. οποτε απ'οτι καταλαβαινετε δεν υπαρχουν πολλες απαιτησεις. Οποτε ουτε gaming ουτε τρελες επιδοσεις με oc κτλ.. happy.gif

Yπαρχει μονιτορ, αυτο εδω SAMSUNG SYNCMASTER P2370 , keyboard + mouse υπαρχουν και αυτα. Oποτε κοιταμε μονο για κουτι... και η συνθεση θα θελα να γινει απο ενα καταστημα. Και θα ηθελα να ειμαι εντος budget μαζι με τα μεταφορικα που συνηθως ειναι κοντα στα 20 ευρω.

Εγω εχω κανει την συνθεση που επισυναπτω παρακατω.. πιστευετε χρειαζεται κατι? Εβαλα ssd για να δω και γω επιτελους τη διαφορα που λετε ολοι πως εχει οταν τρεχει απο κει το OS. 2o σκληρο θα αγορασω αργοτερα που θα μειωθουν καπως οι τιμες των απλων δισκων..(hopefully)

Επισης ακουω πως ειναι στα σκαρια η επομενη γενια επεξεργαστων με ενσωματωμενη APU (εχω την εντυπωση οτι λεγονται.. trinity?).. Ξερετε αν αξιζει να περιμενω πρωτου αγορασω ωστε να βγουν αυτοι..?Ωστε να επιλεξω ενα τετοιον αντι αυτου που εχω βαλει τωρα στη συνθεση? Βασικα εχω την εντυπωση οτι για τη δουλεια που το θελω με υπερκαλυπτει αλλα αν ειναι με λιγο υπομονη και 20-30 ευρω ακομα να παω σε κατι πολυ καλυτερο.. τοτε αξιζει πιστευω..ακουω αποψεις επι του θεματος!

Καθε προταση ευπροσδεκτη :-) Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια..

much appreciated!

post-194711-0-36918300-1338532858_thumb.png

Δημοσ.

Για τη χρήση που το θες μια χαρά είναι η σύνθεση σου, αλλά σκέψου ότι μπορείς να πας και σε μικρότερο ssd, να μην βάλεις aftermarket ψύκτρα, αλλά να κρατήσεις την μαμήσια, και να κόψεις και κάτι από κουτί και μητρική. Αποτέλεσμα είναι ότι δεν θα έχεις διαφορά στις τελικές επιδόσεις και θα σου μείνει και ένα > 50αρικο σίγουρα στην τσέπη

Δημοσ.

Για τη χρήση που το θες μια χαρά είναι η σύνθεση σου, αλλά σκέψου ότι μπορείς να πας και σε μικρότερο ssd, να μην βάλεις aftermarket ψύκτρα, αλλά να κρατήσεις την μαμήσια, και να κόψεις και κάτι από κουτί και μητρική. Αποτέλεσμα είναι ότι δεν θα έχεις διαφορά στις τελικές επιδόσεις και θα σου μείνει και ένα > 50αρικο σίγουρα στην τσέπη

ο 90αρης ssd εχει 3 ευρω λιγοτερο grin.png και η ψυκτρες της amd εχω ακουσει κανουν πολυ θορυβο γιαυτο ειπα να βαλω μια aftermarket.. στο κουτι δεν εχεις και αδικο.. ισως απο κει να κοψω κατι..αλλα να παω σε τι? τα asus vento μονο ειναι φθηνοτερα lipssealed.png ειναι καλα αυτα?

edit:

παιδια ειδα σε ενα βιντεο ενας ειχε κανει crossfire την cpu με μια radeon 6670 και εδειχνε τη συνθεση του και ειχε αυτην τη μητρικη --> http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25292&cat=3&sub=375&pmanuf=195&sort=undefined&step=undefined η οποια ειναι στην ιδια ακριβως τιμη με της asus που ειχα επιλεξει αρχικα... μεταξυ των δυο ποια να προτιμησω?!?

Δημοσ.

Φίλε ioannis8558 εκτός του ότι το crossfire εσένα δεν βλέπω το λόγο να σε νοιάζει,σύμφωνα μ'αυτά που μας είπες, η λειτουργία αυτή δεν είναι θέμα μητρικής, δηλαδή όποια και να διαλέξεις μπορεί να το κάνει αυτό.

Ορίστε και από μένα μια πιο φθηνή πρόταση

post-178948-0-54757900-1338538567_thumb.png

Δημοσ.

Φίλε ioannis8558 εκτός του ότι το crossfire εσένα δεν βλέπω το λόγο να σε νοιάζει,σύμφωνα μ'αυτά που μας είπες, η λειτουργία αυτή δεν είναι θέμα μητρικής, δηλαδή όποια και να διαλέξεις μπορεί να το κάνει αυτό.

Ορίστε και από μένα μια πιο φθηνή πρόταση

post-178948-0-54757900-1338538567_thumb.png

ναι φιλε Πανο το ξερω οτι δεν παιζει ρολο. αλλα εφοσον ο τυπος που το εχει κανει και εχει τρεξει benchmarks και ιστοριες εχει επιλεξει την gigabyte μητρικη και εφοσον αυτη εχει διαφορα 1 ευρω μονο απ'αυτην που ειχα επιλεξει εγω, απλα ρωτησα ποια ειναι η καλυτερη. δεν ειχε η ερωτηση να κανει με το crossfire καθως ξερω οτι προς το παρον τουλαχιστον δεν το χρειαζομαι happy.gif οσον αφορα την συνθεση σου..

1. 380watt για τροφοδοτικο δεν ειναι λιγα?...

2. πιστευεις δεν αξιζει την διαφορα του των 12-15 ευρω το να παω απ'τον Α6 στον Α8 επεξεργαστη?

Δεν έχει νόημα το crossfire για τη χρήση που το θες

1. 60αρης δισκος? ειναι αρκετος για να τρεξει το λειτουργικο πιστευεις? δεν θελω σε ενα-2 μηνες να αρχιζω να κανω uninstall προγραμματα για να μην τιγκαρει rolleyes.gif

2. διαβασα σε ενα thread πως σε επεξεργαστες με APU οπως αυτος που ασχολουμαστε ειναι καλο να εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1600 χρονισμο στις ram.. δηλαδη και 1866 να ειχε ακομα καλυτερα..καθως βοηθαει πολυ στα γραφικα. Δεν ισχυει αυτο?

3. τα 430w πιστευω ειναι καλα παντως για psu... οντως δεν χρειαζονται τα 500 στο συστημα αυτο

Δημοσ.

1)ναι φιλε Πανο το ξερω οτι δεν παιζει ρολο. αλλα εφοσον ο τυπος που το εχει κανει και εχει τρεξει benchmarks και ιστοριες εχει επιλεξει την gigabyte μητρικη και εφοσον αυτη εχει διαφορα 1 ευρω μονο απ'αυτην που ειχα επιλεξει εγω, απλα ρωτησα ποια ειναι η καλυτερη. δεν ειχε η ερωτηση να κανει με το crossfire καθως ξερω οτι προς το παρον τουλαχιστον δεν το χρειαζομαι happy.gif οσον αφορα την συνθεση σου..

2). 380watt για τροφοδοτικο δεν ειναι λιγα?...

3). πιστευεις δεν αξιζει την διαφορα του των 12-15 ευρω το να παω απ'τον Α6 στον Α8 επεξεργαστη?

1)Αφού το θέτεις έτσι,θα διάλεγα την gigabyte γιατί είναι πιο ''πλούσια'' σε καλούδια(firewire,display port,esata,ψύκτρες στα mofset).

2)Όχι,αντιθέτως είναι υπερβολικά πολλά.

3)Τα αξίζει,αλλά το θέμα είναι αν εσύ δεις την διαφορά αυτή και με την χρήση που αναφέρεις,δεν νομίζω να την δεις.

Δημοσ.

Ο 60αρης είναι καλός για λειτουργικό, office κτλ βασικά.

Στο κόστος εννοείται θα πρέπει να υπολογίσεις και έναν μηχανικό δίσκο που θα λειτουργήσει σαν αποθήκη για ότι κατεβάζεις. Εκεί το κόστος θα το ορίσεις μόνος σου, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Αυτό για τις μνήμες δεν το έχω υπόψη μου, αλλά και πάλι δεν ξέρω ΠΟΣΟ θα σε κόψει ο χρονισμός τους. Καλύτερα να γράψει κάτι και κάποιος πιο σχετικός από μένα επί τούτου.

(Σαν μια γενική ιδέα ήταν περισσότερο η σύνθεση μου, για να δεις ότι μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά πιο οικονομικά)

Δημοσ.

κοιτας εδω φωτο

Σύνολο 323,91 EUR

μια χαρα! Πλαισιο δεν ειναι το καταστημα αυτο?

κατω δεξια λεει "follow us" ΜRSMITH!? κατι πηρε το ματι μου

στον τομεα των προσφορων για το καταστημα αυτο..

πιστευεις ειναι αξιοπιστο? αν παρω ολα τα κομματια απο κει

θα μου συνθεσουν και τον υπολογιστη πιστευεις?

Δημοσ.

μια χαρα! Πλαισιο δεν ειναι το καταστημα αυτο?

κατω δεξια λεει "follow us" ΜRSMITH!? κατι πηρε το ματι μου

στον τομεα των προσφορων για το καταστημα αυτο..

το mrsmith.gr

Δημοσ.

το mrsmith.gr

κατι πηρε το ματι μου στον τομεα των προσφορων για το καταστημα αυτο..

θα μου συνθεσουν και τον υπολογιστη fear.png?

Δημοσ.

κατι πηρε το ματι μου στον τομεα των προσφορων για το καταστημα αυτο..

θα μου συνθεσουν και τον υπολογιστη fear.png?

παρε για τηλ κακο ή καλο.. :rolleyes:

Δημοσ.

παρε για τηλ κακο ή καλο.. :rolleyes:

πηρα τηλεφωνο, λενε πως συνεργαζονται "εξωτερικα" με τεχνικους και αν χρειαστει να γινει συναρμολογηση θα εχει καποια εξτρα χρεωση..ΑΛΛΆ!! αν το ποσο του pc ειναι αρκετο, δεν θα μου το χρεωσουν eek.png ειναι πολυ δυσκολο να το συνθεσω μονος μου? καπου ειχε παρει το ματι μου εναν οδηγο εδω στο φορουμ

ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΣΜΙΘ grin.png

1. ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ PSU: http://www.mrsmith.g...iew/403/4010151

2. RAM: http://www.mrsmith.g...iew/398/4009843

3. CPU: http://www.mrsmith.g...iew/407/4010263

4. MOBO: http://www.mrsmith.g...iew/409/4010436

5. ΨΥΚΤΡΑ: http://www.mrsmith.g...iew/397/4009960

6. SSD: http://www.mrsmith.g...iew/420/4011360

τι γνωμη εχετε γι'αυτο, το κουτακι παντως το ερωτευτηκα και το εχει σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με τα υπολοιπα καταστηματα. 108 το εχει στο vision και 73 το psu αυτο της cooler master!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...