Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω ένα clean install των Windows και τα πολύ απαραίτητα games/programs με σκοπό να το κρατήσω σαν image για παν ενδεχόμενο...

Έχω να δουλέψω με Ghost ή κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα από εποχή Pentium 2...

Τι προγράμματα παίζουν nowdays πιό είναι το καλύτερο ? Αν υπάρχει και τπτ έτοιμο step by step ακόμα καλύτερα.

Σκέφτομαι να γράψω ένα image σε DVD αλλά και σε κάποιον από τους έξτρα δίσκους που έχω στον υπολογιστή μου.

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Αν έχει έστω έναν δίσκο wd ή seagate στης σελίδες τους έχουν μια ελεύθερη έκδοση του acronis true image που είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Ναι και εγώ παλιότερα με Ghost έπαιζα...

Να δοκιμάσω ACRONIS ? Στο site βλέπω μόνο κάτι Trials και Versions με πληρωμή... νόμιζα πως είναι free αν έχεις δίσκο WD ? or nop

Δημοσ.

Το ghost από το hirens παίζει μόνο με ide δίσκους, dos Olé,όπως είπα πριν πάνε στην σελίδα της wd και κατέβασε την έκδοση acronis που έχει εκεί,μπορείς να κάνεις αυτό που θες.

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Acronis που δίνει η WD και να αντιγράψεις το δίσκο σου σε έναν άλλο (WD και οι 2)

Εγώ χρησιμοποιώ το Acronis True Image Suite που κάνει φοβερή δουλειά όχι μόνο για image δίσκων αλλά και πολλά άλλα.

Δημοσ.

To ghost(norton ) δεν παίζει μόνο σε Ide δίσκους.100% sure about that.

Παίζει και σε sata αλλά δεν παίζει με όλους, πρέπει να φαίνεται μέσα από dos είναι όπως και με την εγκατάσταση των windows σε sata δίσκο μερικοί έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Παίδες... έχω WD δίσκους στο PC αλλά είναι STORAGE δε θέλω να κάνω τπτ σε αυτούς.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να περάσω τα windows σε έναν CORSAIR SSD και να πάρω image...

Αυτό ακριβώς τπτ άλλο... Γίνεται με το ACRONIS? δεν είμαι και στο σπίτι να δοκιμάσω γι αυτό ζαλιζόμαστε τσάμπα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...