DaveMurray Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα περάσει πολύς καιρός για κάτι τέτοιο mindtrapper, ακόμα και για τον "μέγα" ΟΤΕ. Το θέμα δεν είναι τόσο εύκολο... Σχεδόν στην πλειοψηφία τους, υπάρχουν πολλοί δήμαρχοι "αντάρτες" που αξιώνουν πολλά χρήματα. Δεν νομίζω ότι αυτό το ποσοστό είναι εφικτό, και δεν νομίζω να καλυφθούν σύντομα τα αστικά κέντρα. Δεν είναι απλή διαδικασία, να αντικαταστήσεις όλα τα KV. Δυστυχώς είναι απαισιόδοξα τα πράγματα. Μπορεί να πάρει πάνω από ένα χρόνο (ίσως και κατα πολύ πάνω από 1 χρόνο), και με τα ιδανικότερα σενάρια παρακαλώ (προσωπική εκτίμηση / σενάριο). Κρατάει καιρό και ο κλεφτοπόλεμος του ΟΤΕ με την ΕΕΤΤ (και αντίστροφα), η κοκορομαχία δεν λέει να τελειώσει εύκολα. Δύσκολααααααα τα πράγματα, και αν το πάω παραπέρα, θα κάνω και την εξής νύξη: Δύσκολη εποχή για πρίγκηπες....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 70% στα μεγάλα αστικά κέντρα? προς το 2020 έτσι όπως είμαστε...
deviljin666 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 και ρε παιδια οσοι ειναι πανω απο τα 800 μετρα τι γινεται? στο πηγαδι κατουρισαν? εγω π.χ ειμαι στα 1400 μετρα περιπου και δε μπορω λεει να βαλω vdsl (ειχα ρωτησει στη forthnet.)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ε ναι, εξασθενεί το σήμα και δεν πιάνεις μέγιστο συγχρονισμό ακόμα και η καλωδίωση είναι άψογη... ο μόνος τρόπος για να λυθεί αυτό το πρόβλημα είναι η υλοποίηση του VDSL μέσω FTTC (οπτική ίνα μέχρι το ΚΑΦΑΟ) που κάνει σιγά σιγά ο ΟΤΕ, ώστε η εξασθένιση να υφίσταται από το ΚΑΦΑΟ μέχρι το σπίτι (απόσταση μικρή στις περισσότερες περιπτώσεις)...
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δηλαδή να λέμε πάλι καλά που υπάρχει και ο ΟΤΕ έτσι; Γιατί αν περιμέναμε απο αλλού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα