maevius13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σε όλους .Έχω καταλήξει σε 2 συνθέσεις και θα ήθελα την γνώμη σας για να κάνω την τελική μου επιλογή.Στις συνθέσεις δεν έχω βάλει κάρτα γραφικών καθώς έχω μία gainward hd 4870 και λέω προς το παρών να μην την αλλάξω.Το pc προορίζεται για χρήση dreamweaver ,flash,photoshop,fireworks αλλά και "λίγο" Diablo 3. Πιθανότατα στο μέλλον να τοποθετήσω και έναν ssd . Οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Intel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragoticSaen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Intel, και αν μπορεις βαλε 8GB μνημη γιατι το PS ειναι αρκετα απαιτητικο. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 8150=φαιλ 8120=παει κι ερχεται... αφου θα δωσεις τοσα λεφτα πηγαινε σε ιντελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 δες φωτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα