Προς το περιεχόμενο

Internet USB STICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ψαχνω για το καλοκαιρι καποιο USB STICK.

Ειναι μονο για το καλοκαιρι και ειναι για ατομο που θα ερθει διακοπες (αρα δεν εχει ταυτοτητα)

Δεν θα κατεβαζει πολλα κανα FB και κανα MAIL.

Υπαρχει κατι σχετικα φτηνό?

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ψαχνω για το καλοκαιρι καποιο USB STICK.

Ειναι μονο για το καλοκαιρι και ειναι για ατομο που θα ερθει διακοπες (αρα δεν εχει ταυτοτητα)

Δεν θα κατεβαζει πολλα κανα FB και κανα MAIL.

Υπαρχει κατι σχετικα φτηνό?

Που κολλάει το ότι θα έρθει διακοπές με το ότι δεν θα έχει ταυτότητα; Δεν θα την πάρει μαζί του;

τώρα στο θέμα μας, αφού λες ότι θα είναι για 3 μήνες, δεν σε σημφαίρει να πάρεις ίντερνετ με πάγιο γιατί απαιτεί 12μηνη σύμβαση νομίζω. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις με κάρτα. Και οι 3 εταιρίες (cosmote, vodafone, wind), πάνω κάτω έχουν τις ίδιες τιμές.

Cosmote

Vodafone

Wind

Δημοσ.

Που κολλάει το ότι θα έρθει διακοπές με το ότι δεν θα έχει ταυτότητα; Δεν θα την πάρει μαζί του;

τώρα στο θέμα μας, αφού λες ότι θα είναι για 3 μήνες, δεν σε σημφαίρει να πάρεις ίντερνετ με πάγιο γιατί απαιτεί 12μηνη σύμβαση νομίζω. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις με κάρτα. Και οι 3 εταιρίες (cosmote, vodafone, wind), πάνω κάτω έχουν τις ίδιες τιμές.

Cosmote

Vodafone

Wind

Οτι δεν ειναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ! :) Δλδ δεν μπορει να κανει συμβόλαιο..

Δημοσ.

Οτι δεν ειναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ! :) Δλδ δεν μπορει να κανει συμβόλαιο..

Ευρωπαϊκή ένωση είναι τουλάχιστον;Αν και έχω την εντύπωση ότι ό,τι και να είσαι αρκεί να έχεις επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης(διαβατήριο).

Δημοσ.

Ευρωπαϊκή ένωση είναι τουλάχιστον;Αν και έχω την εντύπωση ότι ό,τι και να είσαι αρκεί να έχεις επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης(διαβατήριο).

Ναι αλλα γιατι να κανει συμβολαιο... το ειχε κανει μια αλλη φιλη μου παλαιοτερα και πληρωνε αφου εφιγε... οτι ναναι.

Δημοσ.

Ναι εννοείτε να μην κάνει συμβόλαιο, απλά λέω.

(Δες κιόλα σε κάποιες παραθεριστικές/τουριστικές περιοχές υπάρχουν και μειωμένα τιμολόγια,μην κάνετε ό,τι κάνετε δηλαδή μέσα από πόλη αν δεν το ψάξετε πρώτα)

Δημοσ.

Ναι εννοείτε να μην κάνει συμβόλαιο, απλά λέω.

(Δες κιόλα σε κάποιες παραθεριστικές/τουριστικές περιοχές υπάρχουν και μειωμένα τιμολόγια,μην κάνετε ό,τι κάνετε δηλαδή μέσα από πόλη αν δεν το ψάξετε πρώτα)

Μα αυτο λεω.. εγω δεν ειμαι ελλαδα και δεν μπορώ να το ψαξω...

Για αυτο ελεγα αν γνωριζει κατι κανεις.. μεχρι τωρα η WIND βλεπω το εχει φτηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...