Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμη για όλους η έκδοση των Windows 8 Release Preview

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το κατεβασα το εκανα install με dual boot και μου φενεται μεγαλη μουφα 1000 φορες να ειχα windows 95 παρα αυτο το αθλιο λειτουργικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Το κατεβασα το εκανα install με dual boot και μου φενεται μεγαλη μουφα 1000 φορες να ειχα windows 95 παρα αυτο το αθλιο λειτουργικο.

Εαν κρινω απο την ηλικα σου, δεν τα εχεις δουλεψει τα 95 ε?wink.gif

Η Microsoft ανακοίνωσε, τελικά, ότι ο Internet Explorer 10 στο περιβάλλον Metro θα υποστηρίζει κανονικά την τεχνολογία Flash. Η εταιρεία ανέφερε ότι κάτι τέτοιο κατέστη τελικά δυνατό με τη συνεργασία της Adobe, η οποία ως γνωστόν έχει την ευθύνη του Flash. Έτσι, ο browser στο νέο λειτουργικό θα εμφανίζει κανονικά όλα τα sites που περιλαμβάνουν Flash. Να σημειωθεί, επίσης, ότι η Microsoft θα διαθέτει updates ασφαλείας για το Flash μέσα από τη διαδικασία του Windows Update.

Αυτό, πάντως, δε σημαίνει ότι η Microsoft αλλάζει την απόφασή της να μην επιτρέψει τη λειτουργία plug-ins στο Metro interface. Απλά, η εταιρεία προχωρά σε μια εξαίρεση, έτσι ώστε να μην αποκλείσει μια τεχνολογία που συναντάται πολύ συχνά στο παγκόσμιο Internet.

http://e-pcmag.gr/news/tha-upostirizoun-telika-flash-ta-windows-8

Εαν κρινω απο την ηλικα σου, δεν τα εχεις δουλεψει τα 95 ε?wink.gif

Φυσικα και τα ειχα δουλεψει στον πρωτο μου υπολογιστη απο τα 8 καλητερα ειναι.

Mα τι κουκουρια ειναι αυτη να μπορεις να κανεις "upgrade" απο win7 και να μην κανει απο consumer preview?

Ποιος καθετε να περασει παλι την σαρα και την μαρα παλι...

Y.Γ Εχω την εντυπωση πως οι περισσοτερες αλλαγες(cp->rc) αφορουν το metro.

Εκτός από την επιπλεόν ταχύτητα του desktop στο RP, ένα πράγμα θα σου πω!: Hyper-V

πήγαινε:

Control Panel -> Program & Features -> Turn Windows features on or off -> Κάνε Tick στο Hyper-V και μετά κάνε uninstall το VMware/VBox

Με ένα κλικ μπαίνετε ρε παιδιά στο desktop, το οποίο έχει σχεδόν ίδιο ui με τα win7.

Έχει προστεθεί το ribbon στον explorer που το βρίσκω πολύ θετικό, το start menu συνηθίζεται αφού με ένα search σου βγάζει άμεσα ότι θες, αλλά υπάρχει και μια πληθώρα apps που φέρνουν το κλασικό start button, σε εμένα μόνο η charm bar μου φάνηκε λίγο δύσχρηστη αλλά πλέον κλείνω τον υπολογιστή με alt+f4 μόνο, άρα πάλι δεν με απασχολεί.

Δηλαδή steevevo αν σου έλεγαν μεταξύ win 95 και win 8 θα έβαζες στο pc σου το win 95.

Νομίζω πως υπάρχει μια υπερβολή διάχυτη στο forum όσο αφορά το νέο windows os.

Το κατεβασα στο Λενοβο νετμπουκ μου, και εφτιαξα τις ρυθμισεις για να χρησιμοποιω το Μετρο. Το μονο προβλημα που εχω ειναι πως οτι παω να κατεβασω απο το Στορ δεν κατεβαινει.

Ξερει κανεις τι μπορω να κανω;

Εντιτ: Κατεβασα μια ακυρη εφαργμογη και εγινε η εγκατασταση και παιζει νορμαλ. Δεν ξερω τι τρεχει με τις αλλες 2 που κατεβαζα.. :\

Α. Κλείσε το Store App (Alt+F4)

Β. Βάλε σωστή ώρα

Γ. Σωστό TimeZone

Δ. Αν θες να δεις τώρα περισσότερες εφαρμογές (To US Store έχει περισσότερα apps) Πριν ανοίξεις το Store βάλε Regional Settings: US και location: US

E. Κατέβασε όποιες εφαρμογές θέλεις και μετά επανέφερε τα settings.

ΣΤ. Κλείσε και ξανάνοιξε το store app

.

• Moderators

Φυσικα και τα ειχα δουλεψει στον πρωτο μου υπολογιστη απο τα 8 καλητερα ειναι.

Προσυπογραφω

Νομίζω πως υπάρχει μια υπερβολή διάχυτη στο forum όσο αφορά το νέο windows os.

θα μπορω να ανοιξω τα προγραμματα που ηδη εχω? (μιλαμε για dual boot) γιατι εφαρμογες, παιχνιδια κτλ δεν τα αποθηκευω στο ssd με το λειτουργικο, αλλα στο seagate barracuda που εχω.

Παρακολουθώ τη συζήτηση για τα Windows 8 εδώ και πολύ καιρό και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση αρνητικότητα. Προσωπικά έχω μάθει να δουλεύω με συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο και τα 8άρια έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα σε αυτό τον τομέα. Αντί να κάνω κλικ στο start menu και να γράψω filezilla απλά πατάω win+f και πληκτρολογώ εκεί αυτό που ψάχνω.

Δεν θα επεκταθώ στην ταχύτατη εκκίνηση αλλά και τη γενική απόκριση των προγραμμάτων καθώς και το πόσο πιο ανάλαφρα μοιάζουν σε σχέση με τα 7άρια.

Μπορεί να με χαλάει και εμένα το metro ui αλλά το start menu πχ δεν μου λείπει και ιδιαίτερα.

Θέμα συνήθειας είναι.

PS. Τα 95 & millenium δεν πιάνουν μια μπροστά στα 3.1 :-D

• Super Moderators

Θα πέσετε να με φάτε μερικοί... αλλά δουλεύοντας λίγο με την τελευταία έκδοση των 8, νομίζω πως δεν είναι και τόσο κακά τελικά! Και το metro ui αν και στην αρχή με ξένισε λίγο, όταν κατάλαβα τη λογική του άλλαξα άποψη (για την ώρα). Το μόνο σημείο που διαφωνώ είναι το "κόψιμο" του aero μιας και δίνει μια σύγχρονη πινελιά στα παράθυρα κλπ. Το θέλω δηλαδή όπως είναι τώρα (το aero και τα διάφανα παράθυρα είναι στη θέση τους στην τελευταία έκδοση) και όχι με την άσπρη βλακεία λες και έχεις κάρτα s3 με 2mb μνήμη!

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...