speedman_26 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μπράβο στο insomnia υπέροχα θέματα Sent from my iPhone using Insomnia Edit σε άλλο θέμα ήθελα να το γράψω. lol Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Βλέπω πάλι παράπονα. Μα δεν καταλαβένετε ότι αν γράψουν οι προγραμματιστές τα προγράμματά τους ο κόσμος απλά θα ακολουθήσει; Και πλέον αν γράφουν μια φορά και τρέχει το πρόγραμμα σε desktop, tablet, mobile phone έχουμε έναν καθαρό νικητή εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Με το vmware λεει πως δεν μπορει να βαλει το product key των windows 8 και σταματαει το set up.Το εκανε κανεις; Το εκανα κανονικα απο χτες βραδυ, εβαλα το serial και παιζει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Βλέπω πάλι παράπονα. Μα δεν καταλαβένετε ότι αν γράψουν οι προγραμματιστές τα προγράμματά τους ο κόσμος απλά θα ακολουθήσει; Και πλέον αν γράφουν μια φορά και τρέχει το πρόγραμμα σε desktop, tablet, mobile phone έχουμε έναν καθαρό νικητή εδώ! θα μπορούσαν όμως απλά να σου δώσουν επιλογή να δουλεύεις μόνο σε desktop mode δεν ήταν κάτι δύσκολο Απλα θελουν να μας ωθησουν να παρουμε touch συσκευές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 vaggospat13 : Τώρα συζητάς για το ένα click?Ασε που πολλά πράγματα τρέχουν και από την metro σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εγω ηδη την εγκατεστησα σε laptop/desktop μετα απο τριμηνη συμβιωση με την consumer preview,και τωρα περιμενουμε τα tablet pc να τεσταρουμε το λειτουργικο σε οθονη αφης Αυτο που παρατηρησα ειναι η ενσωματωση του flash στον Internet Explorer 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crypton-R- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Με το vmware λεει πως δεν μπορει να βαλει το product key των windows 8 και σταματαει το set up.Το εκανε κανεις; Μόλις φτάσεις στο Select a Guest Operating System, επέλεξε Other και Version: Other. Θα εγκατασταθούν κανονικά αλλά δεν θα αναγνωρίζει τους drivers για την κάρτα ήχου και την κάρτα δικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μόλις φτάσεις στο Select a Guest Operating System, επέλεξε Other και Version: Other. Για την ιστορια, Windows 7 x64 εβαλα στην δικια μου περιπτωση και ολα λειτουργουν κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 βλέπω πολύ κόσμο να παραμένει στα 7 Εννοείται!! Μια χαρα ειναι τα 7 γιατι να τα αλλαξω? Μπελα στο κεφαλι μου θελω? Στο ενα το pc μαλιστα εχω XP ακομα and im proud!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μεγάλο εμπορικό φιάσκο έρχεται... Δοκίμασα κι εγώ τα Windows 8 από περιέργεια, να μπορέσω να σχηματίσω άποψη χρησιμοποιώντας τα. Διότι μέχρι τώρα τα ήξερα μόνο από εικόνες. Αυτή τη στιγμή ψάχνω το DVD από τα Windows 7. Θα φύγουν όπως ήρθανε. Πραγματικά είναι ότι πιο δύσχρηστο έχω συναντήσει σε Λ/Σ. Μπροστά τους το Unity είναι εξαιρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τα δοκιμασα σε vmware. Αν εξαιρεσεις το απαισιο metro , μια χαρα το βρηκα. Μου αρεσε το ribbon στον explorer και η καινουργια task manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 vaggospat13 : Τώρα συζητάς για το ένα click?Ασε που πολλά πράγματα τρέχουν και από την metro σελίδα. δεν το γουσταρω το metro, θα παθαίνανε κατι εκει στη microsoft να βαζανε μια ρημαδοεπιλογη για απενεργοποιηση του; ολα θεμα marketing ειναι, μας σπρώχνουν στο touch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Still_Shady Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Το κατεβασα στο Λενοβο νετμπουκ μου, και εφτιαξα τις ρυθμισεις για να χρησιμοποιω το Μετρο. Το μονο προβλημα που εχω ειναι πως οτι παω να κατεβασω απο το Στορ δεν κατεβαινει. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω; Εντιτ: Κατεβασα μια ακυρη εφαργμογη και εγινε η εγκατασταση και παιζει νορμαλ. Δεν ξερω τι τρεχει με τις αλλες 2 που κατεβαζα.. :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 δεν το γουσταρω το metro, θα παθαίνανε κατι εκει στη microsoft να βαζανε μια ρημαδοεπιλογη για απενεργοποιηση του; ολα θεμα marketing ειναι, μας σπρώχνουν στο touch End of extended Windows 7 support: January 2020 Μην αφηνεις κανενα να σε σπρωξει, εαν δεν το θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 παιδια που μπορω να βρω οδηγιες για dual boot? αν γινετε και στα ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα