pavlos0160 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπερα.... Σε καμια 10ρια μερες που θα παραλαβω τον Samsung 830 256GB απο Amazon θα χρειαστει να κανω format...Αυτην την στιγμη εχω εναν εξωτερικο 1TB ο οποιος ειναι γεματος και ο σκληρος στο PC μου εχει 500GB τα οποια ειναι για να μεταφερθουν και αυτα σε εξωτερικο...Αρα χρειαζομαι εναν σκληρο 2TB ή και 3ΤΒ και θα ηθελα να εχει και USB 3.0 Το θεμα ειναι το βρισκομαι σε σκεψη: Να παρω κανονικο εξωτερικο?? Να παρω καναν εσωτερικο Cavian Green ή κατι παρομοιο που θα εχει και χαμηλοτερη καταναλωση ενεργειας και μετα με μια θηκη 3.5" να τον συνδεω με USB 3.0 ή τον συνδεω στις θυρες που εχει το κουτι μου μπροστα??(Το HAF-X εννοω)
makfil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εάν η μητρική και το κουτί σου έχουν δυνατότητα σύνδεσης usb 3.0, η αγορά αντίστοιχου δίσκου είναι μονόδρομος. Στη δική μου περίπτωση, εγκατέστησα κάρτα usb 3.0 για να συνδέσω τον εξωτ. WD MyBook Essential usb 3.0 2TB και το αποτέλεσμα με δικαίωσε αφού οι ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων μεταξύ των εσωτερικών και του εξωτ. πολλαπλασιάστηκαν επί 3Χ και 4Χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα