Kostas-1- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Γεια σας..Προσπαθώ να ανοιξω ένα αρχείο word απο το απόγευμα και μου βγαζει προβλήμα με την κωδικοποίηση συνέχεια.Δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά...Αυτο το αρχείο το έχω γράψει εγώ ο ίδιος αλλα ξαφνικά σήμερα που το άνοιξα μου βγάζει αυτο το μήνυμα.Εχω εφαρμόσει δίαφορες λύσεις που διάβασα αλλα τιποτα..Σας έχω επισυνάψει και μία φωτό με το μήνυμα που παίρνω συνέχεια οταν παω να ανοίξω το αρχείο..
Kostas-1- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν είχε κανένας ποτε το ίδιο πρόβλημα..??Ακόμα προσπαθώ αλλα τπτ..
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αν δεν ειναι κατεστραμμενο το αρχειο, μηπως το εσωσες σε word 2007/2010 σαν docx και τωρα πας να το ανοιξεις με word 2003 ή παλιοτερο? Αν δεν περιεχει κατι προσωπικο, ανεβασε το σαν συννημενο να το δουμε και εμεις πως φαινεται και αν κανει το ιδιο.
Kostas-1- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω αν είναι κατεστραμμενο αρχείο..Πάντως κανονιικά doc το ειχα σώσει..Και doc έιναι τώρα..Με το 2003 to word το δουλευα πάντα..Σας το ανεβάζω να το δέιτε... γλωσσαριο-ευρετήριο.doc
accipio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Είναι κατεστραμμένο, δεν νομίζω πως υπάρχει τρόπος να το ανοίξεις.
jim_p Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Επιβεβαωνω και εγω οτι το αρχειο ειναι κατεστραμμενο (word 2003).
Kostas-1- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Σας ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας..Και εγώ εκεί καταλήγω μετά από τοση προσπάθεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα