Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε ολους τους χρηστες του φορουν εχω το λαπτοπ παραπανο και μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα...λοιπον ενα πρωι που πηγα να το ανοιξω ανοιξε κανονικα αλλα μετα απο κανα μισαωρο δεν δουλευε ο ανεμηστηρας και ειχε χτηπησει τρομερες θερμοκρασιες...νομιζα πως τα επεξε το ανεμηστηρακι αλλα τελικα το πηγα σε εναν τεχνικο και μου ειπε πως το ανεμηστηρακι ειναι μια χαρα και το καθαρισε κι ολλας....μου ειπε πως ο επεξεργαστης δεν δινει εντολη στον ανεμηστηρα να δουλεψει...μου ειπε πως ειναι θεμα καποιον drivers...τους οποιους δεν μπορεσε να τους βει.....

ΥΓ.το ανεμηστηρακι δουλευει μεχρι να φανει η οθονη των windows 7(εκκινηση των windows)

Παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα γιατι αυτη την στιγμη δεν εχω PC.....και χριαζομαι καποια αρχεια......

Δημοσ.

Για σε ολους τους χρηστες του φορουν εχω το λαπτοπ παραπανο και μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα...λοιπον ενα πρωι που πηγα να το ανοιξω ανοιξε κανονικα αλλα μετα απο κανα μισαωρο δεν δουλευε ο ανεμηστηρας και ειχε χτηπησει τρομερες θερμοκρασιες...νομιζα πως τα επεξε το ανεμηστηρακι αλλα τελικα το πηγα σε εναν τεχνικο και μου ειπε πως το ανεμηστηρακι ειναι μια χαρα και το καθαρισε κι ολλας....μου ειπε πως ο επεξεργαστης δεν δινει εντολη στον ανεμηστηρα να δουλεψει...μου ειπε πως ειναι θεμα καποιον drivers...τους οποιους δεν μπορεσε να τους βει.....

ΥΓ.το ανεμηστηρακι δουλευει μεχρι να φανει η οθονη των windows 7(εκκινηση των windows)

Παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα γιατι αυτη την στιγμη δεν εχω PC.....και χριαζομαι καποια αρχεια......

α)Ποιο satelite ειναι?(Στην πισω πλευρα θα αναφερει κατι οπως Α39-135S)

β)Εαν εχεις αμμεσο προβλημα και χρειαζεσαι τα αρχεια απο τον σκληρο σου,μπορεις απλα να τον βγαλεις (μια η δυο βιδες ειναι ολη η υποθεση) και να τον βαλεις κανονικα σε desktop pc η σε ενα κουτακι usb σαν και αυτο.

Δημοσ.

Πάνε στην σελίδα της toshiba και βάλε εκεί το ακριβές μοντέλο σου και το λειτουργικό που έχεις,θα σου βγάλει εκτός από τα driver και αρκετά βοηθητικά προγράμματα ένα των οποίων θα είναι και για έλεγχο του ανεμιστήρα.

Μπορείς να δοκιμάσεις και το Speedfan.

Δημοσ.

φιλε μου ενταξη τα αρχεια τα χρειαζομαι για την αλλη ευδομαδα αλλα θελω να φτιαξω και το λαπτοπ Μεχρι τοτε

Eαν δεν δωσεις καμια παραπανω πληροφορια δυσκολο το βλεπω να το φτιαχνεις...

Τεσπα δοκιμασε και ενα clear cmos,-κατσαβιδωνεις το laptop,βγαζεις την μπαταρια(ειναι οπως των ρολογιων χειρος)περιμενεις κανενα 10sec την ξαναβαζεις,κανεις τον σταυρο σου και το αναβεις.

Τα παραπανω εκτος ρευματος και με βγαλμενη και την κανονικη μπαταρα τoυ laptop.

Y.Γ Αναβει το λαπτοπ?Η εγω καταλαβα λαθος?Εαν ναι,τοτε μπες στο bios και πατα ->restore default settings->save.

Δημοσ.

δηλαδη ενοεισ να κανο restore...????

φιλε..TheELF..μπορεισ να μου πεις που ακριβοσ να παω για ναβρω αυτα τα βοηθητικα προγραματα...????

Δημοσ.

δηλαδη ενοεισ να κανο restore...????

φιλε..TheELF..μπορεισ να μου πεις που ακριβοσ να παω για ναβρω αυτα τα βοηθητικα προγραματα...????

ρε συ τρις φορές σου είπαμε να δώσεις στοιχεία από το laptop σου το μοντέλο δηλαδή, χωρίς αυτό τι να σου πούμε;Αν πας στην σελίδα της toshiba και βάλεις το μοντέλο θα σε καθοδηγήσει ενδέχεται να το βρει και με το αυτόματο.

Δημοσ.

εχω γραψει πως το πηγα σε τεχνικο και.εξηγησα τη μου ειπε....σας παρακαλω ρε παιδια ας βοηθησει καποιος..το μοντελο οπος ειπα ειναι το TOSHIBA SATELLITE Α220...

Δημοσ.

Φίλε η toshiba έχει καλό service και εξυπηρέτηση πελατών

δες εδώ:

http://www.toshiba-greece.com/gr/Contact/

θα τους παρεις τηλέφωνο θα τους πεις τι πρόβλημα έχει το laptop σου και θα σε καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα τι να κάνεις ακριβώς από το τηλέφωνο.

Υποθέτω ότι είσαι εκτός εγγύησης? (έχεις 2 χρόνια σίγουρα μπορεί και 3 ή 4 σε κάποιες περιπτώσεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...