nikolas19992 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Γεια σας Insomniacs! Τωρα τελευταια εκανα μια ανβαθμιση για το λαπτοπ του πατερα μου. Ενα καπως παλιο hp g3000.Απο οτι εχω καταλαβει χρησιμοποιωντας το cpuz το λαπτοπ υποστηριζει μονο ραμ sodimm ddr2. Αφου το εψαξα λιγο μου ηταν πολυ δυσκολο να βρω καλες τιμες(skroutz.gr....etc.) και αυτο μου εκανε εντυπωση . Παρακαλω εκφραστε τη γνωμη σας και πειτε μου για αλλες καλες προσφορες.Να υπενθημισω οτι θα πρεπει η ραμ να ειναι συνολικα 2gb και το λαπτοπ εχει δυο θηκες.Τωρα για το δικο μου συστημα θα ηθελα εναν SSD(60gb περιπου) για boot drive......αξιζει ή να μεινω με το συμβατικό μου των 500gb ?
@topos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δυστηχως οι so-dimm ddr2 ειναι αρκετα ακριβες πλεων.Ποση ραμ εχει τωρα το g3000?Vista? Με τις τιμες των ssd θα ελεγα να κοιταξεις προς 128gb,θεωρω οτι ειναι σοφοτερη επιλογη..
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ρίξε μία ματιά και στους νέους Intel 330 series, με Sandforce Controller.
nikolas19992 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αυτη τη στιγμη το λαπτοπ τρεχει 1gb ram (2 των 512mb) και windows xp 32bit.
@topos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Στην θεση σου μαλλων θα επαιρνα μονο ενα dimm 2gb και θα αφηνα και το ενα 512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα