thessalonik Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Παιδια ποια κατα τη γνωμη σας ειναι η πιο καλη hosting εταιρεια στην Ελλαδα? Η 1host.gr ειναι καλη? Ειμαι reseller στην ErrorWeb αλλα επειδη δεν υπαρχει κλη εξυπηρετηση θελω να φυγω απο εκει. Που μου προτεινετε να παω για να μεταφερω τα account που ηδη εχω? Παρακαλω αν απαντησουν μονο αυτοι που εχουν δοκιμασει καποια εταιρεια και εχουν ιδια αποψη.
wdfgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 θα σου πρότεινα να δεις την Stigmahost εχουμε πολλες σελιδες εκει αρκετα χρονια τωρα χωρις κανενα προβλημα και με το Support τους ειμαστε Υπερικανοποιημένοι
bikey77 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Hyperhosting.gr, ελληνικοί servers, χαμηλές τιμές, υψηλή αξιοπιστία και ταχύτατη εξυπηρέτηση.
merianos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και εγώ στην StigmaHost είμαι και είμαι πολύ ευχαριστημένος, και ποιο παλιά που είχα μόνο ένα Share Hosting και τώρα που έχω πάει σε πακέτο reseller. Είναι πολύ καλά σεταρισμένοι οι Servers και πάνε και πολύ καλά από τιμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα