giannhs13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπερα σε ολους σας...Ειμε απο κομοτηνη και θελω να σας ρωτησω κατι...Με την wind δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα...απλα θελω να αλλαξω σε hol λογω καλυτερης προσφορας και χαμηλοτερου λογαριασμου...εγω το ιντερνετ το χρησιμοποιω για παιχνιδια ονλινε στο πσ3 και στο πc δεν χρησιμοποιω τορρεντ... τωρα με την hol θα μπορω να παιζω ονλινε παιχνιδια η θα κολαει??? αν εχει κανεις hol ας με πει τη γινεται αν ειναι καλη στο ονλινε game...η γραμμη που σκεφτομαι ειναι 24 mbps και βρισκομαι στα 400 μετρα κοντα στον οτε...Ευχαριστω εκ τον προτερων
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σε ολους σας...Ειμε απο κομοτηνη και θελω να σας ρωτησω κατι...Με την wind δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα...απλα θελω να αλλαξω σε hol λογω καλυτερης προσφορας και χαμηλοτερου λογαριασμου...εγω το ιντερνετ το χρησιμοποιω για παιχνιδια ονλινε στο πσ3 και στο πc δεν χρησιμοποιω τορρεντ... τωρα με την hol θα μπορω να παιζω ονλινε παιχνιδια η θα κολαει??? αν εχει κανεις hol ας με πει τη γινεται αν ειναι καλη στο ονλινε game...η γραμμη που σκεφτομαι ειναι 24 mbps και βρισκομαι στα 400 μετρα κοντα στον οτε...Ευχαριστω εκ τον προτερων οτι εχεις με wind σε ταχυτητα θα εχεις και με Hol πανω κατω υπο νορμαλ συνθηκες.απο εκει και περα δεν ξερω αν εχεις fast path τωρα για καλυτερο Ping οποτε καλο θα ηταν και στην Hol που θα πας να ζητησεις Fast path.ελπιζω να δινει και η hol fast path.αν τωρα ειχες interleave τοτε οκ.πιστευω καλυτερα θα εισαι γενικα στην Hol απο οτι με wind.απλα με Fast path ριχνεις το Ping αλλα ριχνεις και λιγο την ταχυτητα συγχρονισμου το οποιο δεν σε νοιαζει και πολυ αφου δεν κατεβαζεις τορρεντς και απλα παιζεις παιχνιδια..λογικα αν εισαι 400 μετρα απο τον οτε πρεπει να παιξεις κανα 18 αρι ανετα.η Hol σε online games καλα παει οσο ξερω.πιο παλια επαιζε traffic shaping σε p2p και τορρεντς κτλ.με την wind που εχεις τωρα μερικοι λενε οτι παιζει μια χαρα και σε παιχνιδιακαι σε stream αλλοι λενε οτι και σουρονται και στα 2.ψαξε βγαλε ακρη γιατι γινεται αυτο.
giannhs13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 οτι εχεις με wind σε ταχυτητα θα εχεις και με Hol πανω κατω υπο νορμαλ συνθηκες.απο εκει και περα δεν ξερω αν εχεις fast path τωρα για καλυτερο Ping οποτε καλο θα ηταν και στην Hol που θα πας να ζητησεις Fast path.ελπιζω να δινει και η hol fast path.αν τωρα ειχες interleave τοτε οκ.πιστευω καλυτερα θα εισαι γενικα στην Hol απο οτι με wind.απλα με Fast path ριχνεις το Ping αλλα ριχνεις και λιγο την ταχυτητα συγχρονισμου το οποιο δεν σε νοιαζει και πολυ αφου δεν κατεβαζεις τορρεντς και απλα παιζεις παιχνιδια..λογικα αν εισαι 400 μετρα απο τον οτε πρεπει να παιξεις κανα 18 αρι ανετα.η Hol σε online games καλα παει οσο ξερω.πιο παλια επαιζε traffic shaping σε p2p και τορρεντς κτλ.με την wind που εχεις τωρα μερικοι λενε οτι παιζει μια χαρα και σε παιχνιδιακαι σε stream αλλοι λενε οτι και σουρονται και στα 2.ψαξε βγαλε ακρη γιατι γινεται αυτο. καλημερα φιλος και ευχαριστω..στη wind εχω αυτα τα στατιστικα για 24 mbps γραμμη Statistics Downstream Upstream Line Rate 14615 Kbps 1021 Kbps Attainable Line Rate 16400 Kbps 1149 Kbps Noise Margin 4.6 dB 10.8 dB Line Attenuation 19.5 dB 10.8 dB Output Power 19.0 dBm 12.3 dBm και ping μου βγαζει 29 ms αλλα στη wind τους πηρα και τους ειπα να με κανουν να εχω χαμηλο ping και οτι δεν με ενδιαφερει η ταχητυτα..τωρα με αυτα τα στατιστικα που βλεπεισ θα εχω κανα προβλημμα στη hol?? εσυ τη εταιρια εχεις??
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 καλημερα φιλος και ευχαριστω..στη wind εχω αυτα τα στατιστικα για 24 mbps γραμμη Statistics Downstream Upstream Line Rate 14615 Kbps 1021 Kbps Attainable Line Rate 16400 Kbps 1149 Kbps Noise Margin 4.6 dB 10.8 dB Line Attenuation 19.5 dB 10.8 dB Output Power 19.0 dBm 12.3 dBm και ping μου βγαζει 29 ms αλλα στη wind τους πηρα και τους ειπα να με κανουν να εχω χαμηλο ping και οτι δεν με ενδιαφερει η ταχητυτα..τωρα με αυτα τα στατιστικα που βλεπεισ θα εχω κανα προβλημμα στη hol?? εσυ τη εταιρια εχεις?? απο ταχυτητα εισαι μια χαρα.απλα καλου κακου ρωτα την Hol αν δινουν Fast path αν και αν εισαι ηδη με interleave παλι δεν θα εχεις προβλημα.απλα με fast path θα πεσει και αλλο η ταχυτητα.εκτος αν εισαι ηδη με Fast path που δεν μπορω να το δω .καπου αλλου ισως να γραφει αν εισαι fast Η oxi.απλα για να παρεις τα μεγιστα βρες καποια εταιρεια που να εχει Fast.εγω forthnet εχω με Interleave παιχνιδια δεν παιζω. Ping px Με το insomnia C:\Documents and Settings\onsite>ping www.insomnia.gr Pinging insomnia.gr [62.1.42.20] with 32 bytes of data: Reply from 62.1.42.20: bytes=32 time=18ms TTL=57 Reply from 62.1.42.20: bytes=32 time=18ms TTL=57 Reply from 62.1.42.20: bytes=32 time=17ms TTL=57 Reply from 62.1.42.20: bytes=32 time=18ms TTL=57 me dns otenet C:\Documents and Settings\onsite>ping ns1.otenet.gr Pinging ns1.otenet.gr [195.170.0.2] with 32 bytes of data: Reply from 195.170.0.2: bytes=32 time=18ms TTL=119 Reply from 195.170.0.2: bytes=32 time=17ms TTL=119 Reply from 195.170.0.2: bytes=32 time=18ms TTL=119 Reply from 195.170.0.2: bytes=32 time=66ms TTL=119
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα