sarakinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά , μόλις παρήγγειλα το παρακάτω σύστημα... Όρμάτε Την mobo την πήρα για να έχω την κάρτα γραφικών την ενσωματωμένη για να μην αγοράσω προς το παρόν,κατά τα άλλα το budget ήταν ακριβώς
DragoticSaen Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν μας λες ομως για τι χρηση προοριζεται. Sent from my iPhone using Insomnia
sarakinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 PC για όλες τις δουλειές... Για την δουλειά : Photoshop (light όχι τρελά πράγματα) Visual Studio Dreamweaver Notepad++ Eclipse Για όλα τα άλλα : Μουσική Ίντερνετ Ταινίες Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να παίξει κανένα 2 games όταν με το καλό πάρω την κάρτα γραφικών ( που λέω να είναι nVidia για το cuda και μόνο)
DragoticSaen Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 PC για όλες τις δουλειές...Για την δουλειά : Photoshop (light όχι τρελά πράγματα) Visual Studio Dreamweaver Notepad++ Eclipse Για όλα τα άλλα : Μουσική Ίντερνετ Ταινίες Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να παίξει κανένα 2 games όταν με το καλό πάρω την κάρτα γραφικών ( που λέω να είναι nVidia για το cuda και μόνο) αφου λες ελαφρες εργασιες στο PS και στο DW τοτε, κατα τη γνώμη μου, θα εισαι μια χαρα. Αν βεβαια αποκτησεις περισσοτερες απαιτησεις απο το PS και το DW και ξεφυγεις απο τα ελαφρια τοτε θα χρειαστεις παραπανω RAM μιας και ειναι αρκετα απαιτητικα τα προγραμματα για να εχουν φουλ αποκριση! Sent from my iPhone using Insomnia
sarakinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ένα ακόμα 4αρι μνήμη το έχω στο πρόγραμμα ... άντε να δούμε ... να δω πότε θα το πάρω μόνο για να αρχίσω να "Δημιουργώ" .... από αύριο σε αύριο πάμε
petranthe Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πολύ καλές επιλογές μπράβο. θα μπορούσες ίσως +4 GB μνήμης , λόγω photoshop και χαμηλών τιμών)
DragoticSaen Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ένα ακόμα 4αρι μνήμη το έχω στο πρόγραμμα ... άντε να δούμε ... να δω πότε θα το πάρω μόνο για να αρχίσω να "Δημιουργώ" .... από αύριο σε αύριο πάμε σιγα σιγα Sent from my iPhone using Insomnia
j0hnn1e Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Η παραπάνω σύνθεση "τραβάει" diablo ή θα χρειαστεί gpu? Και ποια gpu θα προτεινατε; Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις, απλά να τρέχει νορμαλ. (ίσως να αλλάξω τον ssd σε hdd και να βάλω 8αρα ραμ)
dimpa16 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μηπως για επεξεργαστη να κοιταγες αυτον? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17485&cat=2&sub=319&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα