Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , μόλις παρήγγειλα το παρακάτω σύστημα...

290u6j7.png

Όρμάτε :)

Την mobo την πήρα για να έχω την κάρτα γραφικών την ενσωματωμένη για να μην αγοράσω προς το παρόν,κατά τα άλλα το budget ήταν ακριβώς

Δημοσ.

PC για όλες τις δουλειές...

Για την δουλειά : Photoshop (light όχι τρελά πράγματα)

Visual Studio

Dreamweaver

Notepad++

Eclipse

Για όλα τα άλλα : Μουσική

Ίντερνετ

Ταινίες

Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να παίξει κανένα 2 games όταν με το καλό πάρω την κάρτα γραφικών ( που λέω να είναι nVidia για το cuda και μόνο)

Δημοσ.
PC για όλες τις δουλειές...

Για την δουλειά : Photoshop (light όχι τρελά πράγματα)

Visual Studio

Dreamweaver

Notepad++

Eclipse

Για όλα τα άλλα : Μουσική

Ίντερνετ

Ταινίες

Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να παίξει κανένα 2 games όταν με το καλό πάρω την κάρτα γραφικών ( που λέω να είναι nVidia για το cuda και μόνο)

αφου λες ελαφρες εργασιες στο PS και στο DW τοτε, κατα τη γνώμη μου, θα εισαι μια χαρα. Αν βεβαια αποκτησεις περισσοτερες απαιτησεις απο το PS και το DW και ξεφυγεις απο τα ελαφρια τοτε θα χρειαστεις παραπανω RAM μιας και ειναι αρκετα απαιτητικα τα προγραμματα για να εχουν φουλ αποκριση!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ένα ακόμα 4αρι μνήμη το έχω στο πρόγραμμα ... άντε να δούμε ... να δω πότε θα το πάρω μόνο για να αρχίσω να "Δημιουργώ" .... από αύριο σε αύριο πάμε

Δημοσ.

Πολύ καλές επιλογές μπράβο. θα μπορούσες ίσως +4 GB μνήμης , λόγω photoshop και χαμηλών τιμών)

Δημοσ.
Ένα ακόμα 4αρι μνήμη το έχω στο πρόγραμμα ... άντε να δούμε ... να δω πότε θα το πάρω μόνο για να αρχίσω να "Δημιουργώ" .... από αύριο σε αύριο πάμε

σιγα σιγα :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η παραπάνω σύνθεση "τραβάει" diablo ή θα χρειαστεί gpu?

Και ποια gpu θα προτεινατε; Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις, απλά να τρέχει νορμαλ. (ίσως να αλλάξω τον ssd σε hdd και να βάλω 8αρα ραμ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...