cortaN@ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Review από IGN. Πολύ καλά λόγια. 92/100 Συγκρίνουν το campaign του με αυτό του πρώτου GeoW. http://uk.ign.com/articles/2013/03/18/gears-of-war-judgment-review
Vole Maulder Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ο Τζεφ δεν ξετρελάθηκε πάντως, 3/5 του έδωσε. http://www.giantbomb.com/reviews/gears-of-war-judgment-review/1900-565/ Η σύγκριση με το campaign του πρώτου είναι κάτι καλό υποτίθεται; Το 2 νομίζω ότι ήταν καλύτερο. Και το 3, που μόλις ξεκίνησα με ένα φίλο co-op, έχει ξεκινήσει τόσο δυνατά, που αν συνεχίσει έτσι παίζει να είναι με διαφορά το καλύτερο από τα 3.
cortaN@ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το συγκρίνουν με βάση τι καινοτομίες έφερε το 1 και τι "θόρυβο" έκανε και λέει ο reviewer πως στη μέση του παιχνιδιού κατάλαβα πως είναι το καλύτερο 3rd person shooter που έχω δει και πως οι υπόλοιποι developers πρέπει να βασιστούν σε αυτό. Μεγάλα λόγια, δε μπορώ να κρίνω μέχρι να το δω. Θα δείξει..Ακόμα ούτε το 3 δεν έχω παίξει. Πώς σου φαίνεται εσένα το 3? Συμφωνώ πως το campaign του 2 είναι καλύτερο από το 1. Απλά το 1 μου έχει αφήσει εξίσου όμορφες στιγμές ειδικά στην αρχή και στη μέση, ενώ το 2 το θυμάμαι κυρίως στο intro και προς το φινάλε. Πάντως τα Gears είναι ωραία παιχνίδια. Έχουν fun, προσφέρουν διασκέδαση.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Αν κρινω απο το το metacritic μαλλον ειναι το god of war του 360. Καλο παιχνιδι αλλα κουρασε gamers και Reviewers η σειρα.
skanjos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 δεν κούρασε η σειρά όπως δεν έχει κουράσει και το god of war,απλά κανείς δεν ασχολείται πλέον,όλοι οι gamers περιμένουν την νέα γενιά ,αν ήταν gow/geow για νέα κονσόλα θα τους τρέχανε όλους τα σάλια,απλά μιλάμε για το 4ο geow για το 360... ε φτάνει...
privateer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ο Τζεφ δεν ξετρελάθηκε πάντως, 3/5 του έδωσε. http://www.giantbomb.com/reviews/gears-of-war-judgment-review/1900-565/ Η σύγκριση με το campaign του πρώτου είναι κάτι καλό υποτίθεται; Το 2 νομίζω ότι ήταν καλύτερο. Και το 3, που μόλις ξεκίνησα με ένα φίλο co-op, έχει ξεκινήσει τόσο δυνατά, που αν συνεχίσει έτσι παίζει να είναι με διαφορά το καλύτερο από τα 3. Συνολικά το 3 έχει το καλύτερο campaign. Το Gears όμως είναι κατα βάση multiplayer game. Για αυτό την άποψη του Jeff (παρότι μεγάλος fan) και όλων των reviewers δεν θα την πάρω και πολύ στα σοβαρά μιας και δεν ασχολούνται σοβαρά με το Multiplayer. To τσεκάρουν πολύ επιφανειακά (είναι απολύτως λογικό μιας και δεν έχουν τον χρόνο να επενδύσουν πάνω του). Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 2 το οποίο το εξυμνούσαν και είχε απίστευτα bugs. Όσο για το ότι το βαρέθηκαν οι χρήστες δεν θα συμφωνήσω. Προχτες είχα βάλει το gears 1 (παιχνίδι του 2006) και είχε ένα σωρό κόσμο μέσα να παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα