Alchemist54 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με μια εργασία καθώς δεν μπορώ να κάνω port forward . H Εργασια ορίζει με το πακέτο wamp να γίνει ορατή μια σελίδα από το σπιτι στον υπολογιστη του καιηγητή.Άρα ότι βλέπω στo local host να γινεται ορατό από την εξωτερική iP.Όμως , διαβάζοντας το σχετικό άρθρο και στο forum. δεν έβγαλα άκρη.δεν μπορώ να κατανοήσω απόλυτα απο ποια IP σε ποια κανουμε forward.Οι ρυθμίσεις αν και προβλέπουν web server, στην αντιστοιχη επιλογή δεν δουλευει. Το πεδίο server IP ειναι του localhost? ειναι η εξωτερική; και ποια port να παρω; οταν ζητησα την 8080 πιρα μηνυμα οτι ειναι σε χρηση απο το ρουτερ επισυνάπτω και φωτογταφια του παραθυρου για καλύτερη κατανόηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 αν και φωτογραφια δεν βλεπω εν τουτοις αν θυμαμαι το sagem εχει το Port forward σαν virutal server.συνηθως τα περισσοτερα Port forward ζητανε τα εξης. α.ποια πορτα οι ποιες πορτες θες να ανοιξεις.πχ μονο την 4444 η μπορει να εχει start port 4444 Και end port 4444.η να βαλεις αν θες παραπανω πορτες.Πχ start port 4444 end port 4500.η αλλες φορες γινεται με παυλα πχ 4444-4449. μετα σου ζηταει ip του Pc Που εχεις στησει πχ τον web server η τον Mail server η το torrent.οχι το δικο σου pc αλλα αυτο που εχει πανω αυτο που θες να κανεις Port forward. η Ip αυτη ειναι η fake ip που εχει παρει απο τον dhcp του ρουτερ πχ 192.168.1.1.καλο θα ειναι στο pc εκεινο να δωσεις εσυ καρφωτα ip στο tcp ip για να μην υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη ip.αλλες φορες σου ζηταει outside ip που το αφηνεις κενο ειτε 0.0.0.0.ελαχιστα ρουτερ ζητανε outside ip.Επισης καποια αλλα ζητανε outside start port outside end port και Inside start port inside end port.στα απλα Port forward οτι βαζεις outside βαζεις και Inside. επισης αν εχεις οτενετ κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια απο το site Της otenet.αν δεν ξερεις που ειναι γραψε στο Google. αυξημενη ασφαλεια otenet και θα σου βγαλει την σελιδα. για να πιασει οτι εκλεισες την αυξημενη ασφαλεια πρεπει να κανεις disconnect connect το ρουτερ.
alan2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 τι είναι το port 8080? το 80 και το 443 είναι για το apache συμφωνα και με το portforward.com .και εγώ εχω ιδιο πρόβλημα, μόνο το interface του router μου φαίνεται apo την έξωτερική ip.
Alchemist54 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση @poulinos. @alan2 η θυρα 8080 ειναι η θυρα του ιντερνετ.Αυτη χρησιμοποιηται για εξωτερικες συνδεσεις. το 443 ειναι αυτο που κανεις forwarding εαν εχεις home server με απατσι.Ο λογος που κανουμε το forwarding ειναι για να φαινεται αντι για το interface του ρουτερ το όποιοπεριεχομενο εχεις ορίσει εσύ.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 τι είναι το port 8080? το 80 και το 443 είναι για το apache συμφωνα και με το portforward.com .και εγώ εχω ιδιο πρόβλημα, μόνο το interface του router μου φαίνεται apo την έξωτερική ip. to 80 ειναι Http το 443 Https .αν θες βεβαια βαζεις οτι πορτα θες εσυ.αν δεν εχει πετυχει το Port forward τοτε ναι θα σε πεταξει στο ρουτερ στο Interface Του.σε μερικα ρουτερ απλα πρεπει να αλλαξεις την 80 του interface και να βαλεις κατι αλλο.η να μην την βαλεις για remote manage Του ρουτερ Ευχαριστώ για την απάντηση @poulinos. @alan2 η θυρα 8080 ειναι η θυρα του ιντερνετ.Αυτη χρησιμοποιηται για εξωτερικες συνδεσεις. το 443 ειναι αυτο που κανεις forwarding εαν εχεις home server με απατσι.Ο λογος που κανουμε το forwarding ειναι για να φαινεται αντι για το interface του ρουτερ το όποιοπεριεχομενο εχεις ορίσει εσύ. ελπιζω να σε βοηθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα