Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας για ακόμα μια φορά. λοιπόν έχω ένα hdd 3,5" western digital 320 gb τον οποίο τον είχα μέσα στο pc και δεν τον χρησιμοποιούσα και θα ήθελα να του αγοράσω μια θήκη για να τον κάνω εξωτερικό . και το πρόβλημα μου είναι το εξής: όταν πατάω να κάνει διαμόρφωση κολλάει και δεν κάνει τίποτα και όταν πατάω να μπω μέσα μου λέει: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο E:\ , η παράμετρος είναι εσφαλμένη. δοκίμασα και σε safe mode αλλά πάλι τα ίδια :( . ξέρετε αν φτιάχνει η θα τον βάψω μπλε και θα τον πετάξω στην θάλασσα :)

ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι δεν φαίνονται καλά τα πράγματα μπορείς αν θέλεις να κάνεις disk->Surface Test->Reinitialize disk surface από το sentinel αν βρεις την πλήρες έκδοση,αλλιώς κατέβασε από την WD το εργαλείο που έχουν αυτοί για lowlevel http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=wd3200js&x=7&y=10 κάνεις το write zeroes.

Μπορεί αν φτιάξει λίγο η κατάσταση αλλά σχεδόν σίγουρα πάει ο δίσκος.

Δημοσ.

από ότι κατάλαβα είναι στα τελευταία του :(

Παίζει (όχι τόσο με βάση αυτά που αναφέρει το HDS, αλλά από την συμπεριφορά του που περιέγραψες). Όμως (give it a thought αν θες), γιατί θάλασσα ντε και καλά; --> http://www.insomnia....αι-χαριστε-τον/

Δημοσ.

Κοιτάξτε και τον δικό μου παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα(και για συμπαράσταση στο παιδί :-D)

diskse.th.jpg

 

 

Έκανα και Reinitialize disk surface.Αξίζει να τον έχω για αποθήκευση(έστω για μη σημαντικά αρχεία) ή να τον βγάλω απο το pc;

Μέχρι πριν μια βδομάδα ο δίσκος αποτελούσε το κύριο λειτουργικό και με λίγο ελεύθερο χώρο. :shock:

Δημοσ.

Κοιτάξτε και τον δικό μου παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα(και για συμπαράσταση στο παιδί :-D)

diskse.th.jpg

 

 

Έκανα και Reinitialize disk surface.Αξίζει να τον έχω για αποθήκευση(έστω για μη σημαντικά αρχεία) ή να τον βγάλω απο το pc;

Μέχρι πριν μια βδομάδα ο δίσκος αποτελούσε το κύριο λειτουργικό και με λίγο ελεύθερο χώρο. :shock:

 

...για "μη σημαντικά", ίσως και να μπορείς να τον χρησιμοποιείς (ποιός ξέρει για ποιό διάστημα - καθαρά ζήτημα "προωπικού στοιχήματος" είναι). Πάτα του καπάκια 3-4 ξερωγώ RDF tests και σύγκρινε τ' αποτελέσματα του καθ' ενός. Αν δεν αλλάξει κάτι, κι αν πχ μέσα σε μια βδομάδα (κι αφού του έχεις βάλει και διάφορα αρχεία, πχ στο μισό του μέγεθος σύνολο) η κατάσταση είναι σταθερή, ίσως και να μην είναι σε διαδικασία άμεσης κατάρρευσης. Και σκέψου σε περίπτωση που δε θες πια να τον χρησιμοποιείς, την περίπτωση να ποστάρεις στο θρεντ για τους χαλασμένους δίσκους λινκ του οποίου έδωσα στο προηγούμενο ποστ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...