TrozenFrone Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ιταλία, γερμανία. Έχει η δεν έχει στην Ελλάδα τελικά...?
SOADNICK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Χαχαχα old memories... και γω οταν ειχα παρει την δικη μου CPU (i7 2600k) [απο πλαισιο ] ειχε κατι σαν δακτυλια στο πανω μερος (heat sink νομιζω λεγεται). Το καθαρισα με ενα πανακι και ηταν κομπλε μετα, αλλα σε μενα δεν ειχε ουτε γρατζουνιες ουτε χαραγματα ουτε τιποτα. Δεν εχω ομως προβληματα υπερθερμανσης.
TrozenFrone Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Με ειδοποίησε το Πλαίσιο ότι θα μου αντικαταστήσουν τον επεξεργαστή και να περάσω να τον παραλάβω όποτε θέλω... Θα πάω αύριο...
ppaio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Λοιπόν παιδία πήγα στο πλαίσιο... Δεν μου το αντικατέστησαν αλλά μου κράτησαν την cpu και μου είπαν οτι θα δουν αμα θα την αλλαξουν και ότι θα την καθαρήσουν αμα μπορεσουν.... Εντωμεταξυ ο υπαλληλος μολις την πηρε εβαλε το δαχτυλό του απο πανω και μετα εβαλε και ενα πανακι αν ειναι δυνατον................!!!! UPDATE: Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσω την cpu εκτός και αν μου δώσουν πολύ μεγαλύτερη εγγύηση.... Δεν φταίει το πλαισιο όμως εγώ με αυτό συνεργάζομαι και συναλλάσομαι.... Δεν θα συζήτησω τπτ λιγότερο από μια καινούργια cpu ή επιστροφή χρημάτων. Πείτε μου την γνώμη σας... Υ.Γ:Μιλάμε για cpu 195 ευρό, όχι για πιστολάκι μαλλιων που μπορεί να φέρνει βόλτες... Τυπικο αφου μιλαμε για το Πλαισιο .Δεν ειναι να αγοραζεις τελικα απο ελληνικο μαγαζι.Αλλα δεν φταινε οι πωλητες αλλα το management...
aligator23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Oυτε το management φταιει..για ολα φταινε τα λεφτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα