TrozenFrone Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους, μου έφερα πριν 3 μέρες τον επεξεργαστή intel i5 2500k. Όταν τον παρέλαβα ήταν σφραγισμένος και δεν φαινόταν( ούτε ακόμη) υποψία ότι μπορεί να είχε ανοιχτεί πιο πρίν. Όμως δείτε το περίγραμα της επιφάνειας του επεξεργαστή, φαίνεται σαν να υπάρχει κάτι...... Δεν είναι κάποια ουσία και έχω την υποψία οτι είναι σαν να σχηματίζεται ένα παραλληλεπιπεδο, δεν είναι του επεξαργαστή σιγουρα...Επίσης ο μπρούτζος στο σύστημα ψύξης της intel έχει σαν "λεκέδες" γύρω από τις λουρίδες θερμοαγώγιμης πάστας που βάζει η intel....παραθέτω φωτογραφίες: Τι μπορεί να συμβαίνει, είναι ανησυχητικό...? UPDATE: όταν το ακούμπησα πολύ απαλα με το μικρό μου δαχτυλο κατάλαβα ότι "αυτό" είναι της επιφάνειας του μετάλου? (λέτε να έχει γδαρθεί?)
TrozenFrone Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Απο που τον αγορασες;;; Από το πλαίσιο, επίσης στην πάνω αριστερά γωνία υπάρχουν 2-3 παρα παρα πολυ μικρές γρατζουνιτσες (με γυμνό μάτι φένονται δύσκολα).... Να τους την πάω πίσω...?
The-Doctor Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Από το πλαίσιο, επίσης στην πάνω αριστερά γωνία υπάρχουν 2-3 παρα παρα πολυ μικρές γρατζουνιτσες.... Να τους την πάω πίσω...? Καινουριο κομματι και ειχε γρατζουνιες πισω!!!! Δεν δικαιολογουνται με ΤΙΠΟΤΑ
TrozenFrone Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Κανονικά η επιφάνεια δεν θα έπρεπε να είναι πεντακάθαρη, αψεγάδιαστη, να λάμπει, να είναι τέλειο.... 195ευρο έδωσα για αυτό το τσιπάκι.... Τι να κάνω?
The-Doctor Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Κανονικά η επιφάνεια δεν θα έπρεπε να είναι πεντακάθαρη, αψεγάδιαστη, να λάμπει, να είναι τέλειο.... 195ευρο έδωσα για αυτό το τσιπάκι.... Τι να κάνω? Πας πλαισιο και τους το επιστρεφεις. Αν σου πουν Μα μου πιεσε τους χτυπα και κανα χερι στον παγκο καμια φορα ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! Πισω τωρα! Μην το κρατας και σου πουν καμια Μα... Και ναι επρεπε να ειναι βελουδο η επιφανεια απο πανω. Και αν τον χρησιμοποιησεις με την παστα την ειδικη μπορει να σου βγαλει και προβληματα θερμοτητας! Πισωωω
TrozenFrone Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Συμφωνώ απόλυτα.... Ειδικά σε ότι αφορά την θερμοκρασία!
The-Doctor Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Συμφωνώ απόλυτα.... Ειδικά σε ότι αφορά την θερμοκρασία! Καλα δεν εκπλησωμαι κιολας! ΠΛΑΙΣΙΟ!!! Πολλες χαζομαρες αυτο το μαγαζι! Στην θεση σου δεν θα τον κρατουσα ουτε λεπτο παραπανω ΕΦΥΓΕΣ για πλαισιο!
GnsP Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εγώ στη θέση σου θα σταματούσα τη δημιουργία νέων λογαριασμών συνεχώς!
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ενταξυ παιδια μην τρελενομαστε τα συγκεκριμενα σημαδια μπορει να προερχονται και απο το quality control της Intel! Οκ ναι το πλαισιο δεν ειναι να το εμπιστευεσαι αλλα ας μην κανουμε και την τριχα τριχια! Εγώ στη θέση σου θα σταματούσα τη δημιουργία νέων λογαριασμών συνεχώς! Για καντο πιο λιανα αυτο.. ποιος νομίζεις οτι ειναι και γτ? Να παρουμε τα μετρα μας αν ειναι!
The-Doctor Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εγώ στη θέση σου θα σταματούσα τη δημιουργία νέων λογαριασμών συνεχώς! Και εγω στην δικη σου θεση δεν θα μιλουσα χωρις αποδειξεις!!! Τελος εδω η κουβεντα για να μην μας κανουν παλι αναφορα για trolling!
TrozenFrone Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Λοιπόν παιδία πήγα στο πλαίσιο... Δεν μου το αντικατέστησαν αλλά μου κράτησαν την cpu και μου είπαν οτι θα δουν αμα θα την αλλαξουν και ότι θα την καθαρήσουν αμα μπορεσουν.... Εντωμεταξυ ο υπαλληλος μολις την πηρε εβαλε το δαχτυλό του απο πανω και μετα εβαλε και ενα πανακι αν ειναι δυνατον................!!!! UPDATE: Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσω την cpu εκτός και αν μου δώσουν πολύ μεγαλύτερη εγγύηση.... Δεν φταίει το πλαισιο όμως εγώ με αυτό συνεργάζομαι και συναλλάσομαι.... Δεν θα συζήτησω τπτ λιγότερο από μια καινούργια cpu ή επιστροφή χρημάτων. Πείτε μου την γνώμη σας... Υ.Γ:Μιλάμε για cpu 195 ευρό, όχι για πιστολάκι μαλλιων που μπορεί να φέρνει βόλτες...
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Λοιπόν παιδία πήγα στο πλαίσιο... Δεν μου το αντικατέστησαν αλλά μου κράτησαν την cpu και μου είπαν οτι θα δουν αμα θα την αλλαξουν και ότι θα την καθαρήσουν αμα μπορεσουν.... Εντωμεταξυ ο υπαλληλος μολις την πηρε εβαλε το δαχτυλό του απο πανω και μετα εβαλε και ενα πανακι αν ειναι δυνατον................!!!! UPDATE: Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσω την cpu εκτός και αν μου δώσουν πολύ μεγαλύτερη εγγύηση.... Δεν φταίει το πλαισιο όμως εγώ με αυτό συνεργάζομαι και συναλλάσομαι.... Δεν θα συζήτησω τπτ λιγότερο από μια καινούργια cpu ή επιστροφή χρημάτων. Πείτε μου την γνώμη σας... Υ.Γ:Μιλάμε για cpu 195 ευρό, όχι για πιστολάκι μαλλιων που μπορεί να φέρνει βόλτες... Ναι παρομοια εμπειρια ειχε και ο κολλητος μου με intel core i7 3770κ τους πηραμε μαζι και του ηταν ετσι απο πανω και τους παλευε κανα μηνα για την αντικατασταση μεχρι που δεν το πηραν και με το που εβαλε την παστα και τον εβαλε σε λειτουργια αρχισε η υπερθερμανση και τους τον πηγε πισω και μετα απο λιγη επιμονη και κανα δυο χτυπηματα χεριου στον παγκο( :mrgreen: ) του εδωσαν καινουριο!!!! Απο πλαισιο ποτε ξανα ουτε εγω ουτε και ο πανος!!!! Αν και εγω ψωνιζω απο amazon
gamer hd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αν θεσ πηγαινε στην ιντελ εχει αντιπροσωπεια εδω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αν θεσ πηγαινε στην ιντελ εχει αντιπροσωπεια εδω ιταλία, γερμανία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα